Menu

Advarsel mod fup

Flere virksomheder er kommet i klemme og DM&T advarer derfor mod at udfylde formular fra International Fair Directory, Expo Guide m. fl.

03. januar 2018

Den ser ret uskyldig ud, formularen som kommer fra International Fair Directory, Expo Guide eller lignende foretagender. Formularen giver indtryk af blot at være en indsamling af oplysninger om virksomheden til brug for en udstillerhåndbog til en given messe, som virksomheden formentlig tidligere har udstillet på.

Men det er vigtigt at læse det med småt. Dansk Mode & Textil har modtaget flere henvendelser fra virksomheder, som er kommet til at underskrive en formular, som efterfølgende viser sig at være et abonnement med tre års løbetid til et betragteligt beløb.

Hvis du har været uheldig og allerede har udfyldt, anbefaler Dansk Mode & Textil, at du ikke betaler og blot afviser kravet.

Det er endnu ikke set, at virksomhederne bag fupnummeret har indledt retssag mod nogen, hvorfor Dansk Mode & Textil anbefaler, at man ignorerer øvrige henvendelser, når man én gang har afvist kravet.

Kontakt Dansk Mode & Textil for nærmere information. 

"