Menu

AMOV i spidsen for løbebevægelse mod kræft

Modevirksomheden AMOV Apparel er nu gået ind i kampen mod kræft. I et nyetableret samarbejde med Kræftens Bekæmpelse vil de oprette et løbehold til Copenhagen Marathon, der skal rejse penge til børn og unge, der har haft kræft tæt inde på livet. Du kan blive en del af holdet!

Det bæredygtige modebrand AMOV løber CPH Marathon til fordel for Kræftens Bekæmpelse
Det bæredygtige modebrand AMOV løber CPH Marathon til fordel for Kræftens Bekæmpelse

30. januar 2018 Af Olivia Lynglund , obl@dmogt.dk

Med en ambition om at rejse penge til gode formål, har AMOV Apparel nu indgået et samarbejde med Kræftens Bekæmpelse. Det sker i forbindelse med dette års Copenhagen Marathon, hvor der vil blive oprettet et løbehold, der samler penge ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn og unge.

Siden 2014, hvor Kasper Hilligsøe Eis stiftede AMOV Apparel har det været et langsigtet ønske at kombinere forretning og filantropi og finder meget af sin inspiration fra Team Rynkeby.

”Det er fantastisk at se, hvordan de startede med 11 cykelryttere, der første år rejste 38.000 kr. – og nu er blevet en positiv bevægelse med millionbudgetter. Vi vil gerne lave lignende bevægelse indenfor løb, men helst med pænere trøjer,” siger CEO hos AMOV Apparel, Kasper Hilligsøe Eis, med et smil.

Alle kan deltage
Det et essentielt for Kasper Hilligsøe Eis, at alle har mulighed for at blive en del af et løbehold, hvor der er plads til 100 løbere, og være med til at rejse penge til børn og unge, der er ramt af kræft.

Det fungerer sådan, at alle løbere får tilbudt en pakke med et startnummer, en bæredygtig løbetrøje fra AMOV og adgang til en middag, hvor pasta er på menuer, aftenen inden Copenhagen Marathon, der løber af stablen den 13 maj 2018. Den samlet værdi og pris ligger på 1250 kroner, hvor 500 kroner går til den gode sag. 

Kræft tæt inde på livet
Det er ikke tilfældigt, at de indsamlede penge skal gå til Kræftens Bekæmpelse. I 2012 blev Kaspers kone nemlig ramt af kræft. Selvom hun har det godt igen i dag, blev sygdomsforløbet alligevel startskuddet på en jagt efter værdier og balance for stifteren af AMOV. Selve firmaet AMOV er således inspireret af Einstein-citatet ”Try not to become a man of succes, but rather A Man Of Value.” Firmaet kombinerer økologi, genbrug og velgørenhed.

Er du interesseret i at blive en del af holdet og være med til at rejse penge til en god sag, kan man læse mere på www.amovapparel.com/amovrun. Tilmeldingen foregår direkte til Kasper Hilligsøe Eis på mail eis@amoveapparel.com.

 

"