Menu

Andersen & Stender fejrer 80 år i en omskiftelig branche

I en branche, hvor trends kommer og går, er det erfaring og stærke partnerskaber, der driver værket hos Andersen & Stender, der i år kan fejre 80-års jubilæum.

24. september 2019

Der er sket meget siden grossererne Ib Andersen og Hugo Stender i 1939 etablerede Andersen & Stender i Classensgade i København. For 50 år siden skiftede Andersen & Stender Classensgade og København ud med Birkegårdsvej og Herning, hvor virksomheden hører hjemme den dag i dag. Men det er langt fra lokalerne, der har været den største forandring for Andersen & Stender – verden og ikke mindst branchen er langt fra, hvad den var tilbage i 1939. Men hvordan sikrer man sin eksistens, når den branche, man arbejder i, er baseret på omskiftelige trends og tendenser? Ifølge Jacob Rytter, CEO i Andersen & Stender, skal virksomhedens succes og standhaftighed findes i de stærke samarbejder:

 - Vores force er, at vi har forståelse for vores kunder, vores produkter og vores leverandører. Den forståelse bygger vi på vores mange relationer med gode kunder samt vores tætte og langvarige partnerskaber med internationale leverandører.

En af de største og mest altoverskyggende udfordringer branchen i dag står overfor må siges at være bæredygtighed. Et begreb som på ingen måde var på branchens agenda, da Andersen & Stender blev grundlagt, men sådan er det ikke længere for den danske tekstiltilbehørsproducent. I dag er bæredygtighed et naturligt fokusområde for Andersen & Stender, men for Jacob Ryssel handler det ikke kun om at tilbyde et bæredygtigt produkt.  

- Bæredygtighed handler for os også om at fastholde de gode relationer og vores langvarige partnerskaber, siger Jacob Ryssel og understreger, at det næppe er en ulempe i den sammenhæng at have 80 år på bagen.

- Vores erfaring er jo uovertruffen og dermed en stor del af vores eksistensgrundlag, afslutter Jacob Ryssel.

"