Menu
Error while rendering view [Main Navigation].

SMV: Digital - Ansøg om tilskud til rådgivning om E-handel

SMV:Digital er et samlet program, hvor du kan få hjælp til digital omstilling af din virksomhed og til at styrke dit online salg via programmets e-handelscenter. Og netop nu kan du ansøge om 25.000 kr. i tilskud til privat rådgivning.

Foto: Hal Gatewood on Unsplash
Foto: Hal Gatewood on Unsplash

06. november 2018

Som led i regeringens Strategi for Danmarks digitale vækst, har Erhvervsstyrelsen sammensat et program, der har til formål at fremme digitalisering og e-handel blandt små og mellemstore virksomheder fra alle erhverv i Danmark. Programmet løber i perioden 2018-2021.

 

Du kan få mere information på smvdigital.dk

 

Virksomheder kan søge om at deltage i en workshop, som byder på inspiration og netværk, men workshoppen er også kombineret med en tilskudsvoucher på 25.000 kr., som man kan bruge på indkøb af privat rådgivning.

Hvem kan søge?

  • Virksomheden skal have mere end 2 og mindre end 20 ansatte for at kunne deltage i forløbet og derudover have et dansk CVR-nummer
  • Virksomheden skal have afsat ressourcer til at implementere diverse e-handelsløsninger
  • Virksomheden skal have vækstambitioner og ønske om effektivisering af værdikæder
  • Virksomheden skal i forvejen som minimum have en hjemmeside, hvorigennem virksomheden indgår i dialog med sine kunder, f.eks. salg eller reservation af varer eller ydelser. Og der skal være et ønske om at forbedre eksisterende e-handelsløsning.

Du skal desuden være opmærksom på, at virksomheden selv skal medfinansiere forløbet med 50 pct. (kr. 25.000) evt. i form af arbejdstimer. Arbejdstimer opgøres til faktisk timepris tillagt et overhead på 20%. 

 

Læs mere her.

Foto: Hal Gatewood on Unsplash
Foto: Hal Gatewood on Unsplash
"