Menu
Medlemsservice

Benyt DM&T's lounge på CIFF

DM&T’s medlemmer har også denne sæson mulighed for at benytte foreningens lounge under CIFF. Loungen indbyder til at hvile trætte ben og hoveder, men er også oplagt til møder i rolige omgivelser.

DM&T's lounge på CIFF er et frirum for foreningens medlemmer, som både kan tage en tiltrængt pause eller holde møder her.
DM&T's lounge på CIFF er et frirum for foreningens medlemmer, som både kan tage en tiltrængt pause eller holde møder her.

25. januar 2018 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

Vanen tror har Dansk Mode & Textils medlemmer mulighed for at benytte foreningens lounge på CIFF. Vi følger i loungen CIFF’s åbningsdage, og er det oplagte sted til møder og en fortjent pause i en fortravlet messehverdag. Eller en god base, hvis du som medlem besøger messen.

Åbningstiden er onsdag den 31., torsdag den 1. og fredag den 2. fra kl. 9 – 18. Det er ikke muligt at booke møder på forhånd, men kig forbi loungen i åbningstiden og lav en aftale.

På loungen vil du kunne møde en række af Dansk Mod & Textils medarbejdere, ligesom der er mulighed for at kigge nærmere på et mindre udvalg af vore materialer fra DM&T’s Trendstudie – primært sommer 2019.

Find os i Bella Center på B3-212, 2. sal ved receptionen.

Vi byder på kaffe, the og frugt og glæder os til at se dig. 

"