Menu
Medlemstilbud:

Bliv en del af netværksgruppe med fokus på kemi i tekstilbranchen

DM&T’s medlemmer har nu mulighed for at blive en del af Bureau Veritas’ netværksgruppe ’Kemi i tekstilbranchen’. Netværksgruppen er garant for inspiration, idéudveksling og faglig sparring, og som medlem af DM&T får du 15 % rabat.

13. januar 2021

Du kender dine produkter. Men du er også nødt til at være overbevist om deres sikkerhed og compliance. Du har brug for sikkerhed om, at du bliver forsynet med produkter af høj kvalitet, der overholder lovgivningen, samt at gensidige aftaler altid respekteres.

Udgangspunktet for netværksgruppen er at skabe et forum, hvor deltagerne kan sparre med og lære af hinanden samt skabe et fundament, hvor specifikke emner kan tages op til drøftelse, og erfaringer kan deles. Det skaber en tryghed for, at man som virksomhed er på rette vej og arbejder dynamisk med produktkontrol og -kvalitet.

På hvert møde vil I få den seneste opdatering omkring kemilovgivning, herunder REACH-krav fra vores førende eksperter. Herudover tager vi de emner op medlemmerne synes er relevant. I 2021 vil vi se på emner såsom risikovurdering og testprogrammer, miljømærkninger, kemi i genanvendelige materialer m.m. Vi vil i høj grad tage udgangspunkt i medlemmernes egne måder at arbejde med et givent emne på, og debattere med hinanden ud fra det.

Vi mødes 3 gange online (2 timer) og en gang fysisk (4 timer) i løbet af kalenderåret. Du får også adgang til et lukket forum, hvor alle informationer deles medlemmerne imellem.

Pris for deltagelse er 4.500 kr. per person.

Hvis din virksomhed er medlem af DM&T, vil I modtage yderligere 15% rabat, så prisen bliver 3825 kr.

Har du yderligere spørgsmål eller gerne vil tilmelde dig, så kontakt gerne

Lene Wildfang Larsen
Bureau Veritas

Tlf: 52159263
E-mail:
lene.wildfang-Larsen@bureauveritas,com

Læs mere om Bureau Veritas på bureauveritas.dk
"