Menu

Bliv inspireret til portugisisk samarbejde

Den portugisiske stat vil gerne styrke båndet til danske modevirksomheder. I en omfattende informationskampagne sætter de fokus på mulighederne.

Foto: Miguel Bernardo on Unsplash
Foto: Miguel Bernardo on Unsplash

07. september 2023

Portugals statslige erhvervsrepræsentation i Danmark (AICEP Portugal Global) vil gerne inspirere danske modevirksomheder til at styrke samarbejdet. AICEP har gennem en periode samlet en række gode eksempler for at fortælle om mulighederne i Portugal, ligesom man har udarbejdet en pakke med informationer om produktionsmulighederne i landet.

AICEP fortæller, at man til, enhver gerne vil hjælpe danske virksomheder, som vil vide mere om deres muligheder i Portugal.

AICEP har samlet en række facts om Portugals beklædnings- og fodtøjsindustri her.

Du kan læse mere om AICEP på deres omfattende LinkedIn-side. Her finder du også cases, hvor bl.a. Last Studio, Les Deux og bisgaard fortæller om deres erfaringer med produktion i landet på den Iberiske Halvø.

Du kan også downloade en præsentation om mulighederne i Portugal nedenfor, ligesom du kan tilgå alle informationsmaterialer her.   

Vil du vide endnu mere? Kontakt AICEP på aicep.copenhagen@portugalglobal.pt, telefon 33 12 76 32 eller via hjemmesiden www.portugalglobal.pt. Det er også her du finder en database med portugisiske producenter og messer.
"