Menu

Bruuns Bazaar leverer overskud og ansætter ny kommerciel direktør

Efter at have leveret det første overskud efter at være kommet på nye hænder. Samtidig beretter selskabet, at man har ansat ny kommerciel direktør til at sikre yderligere fremdrift.

06. juni 2019

Bruuns Bazaar leverer sit første overskud under nyt ejerskab. Bruttofortjenesten udgjorde i 2018 2,5 mio. kr. mod -218 t. kr. året forinden. Resultatet før skat beløber sig til 121 t. kr. mod -2,8 mio. kr. året forinden.

Ledelsen erklærer sig tilfreds med årets resultat. Egenkapitalen udvides til 2,7 mio. kr.

Næsten samtidig med årsrapporten har Bruuns Bazaar netop meldt ud, at de ansætter en ny kommerciel direktør. Adm. direktør Thomas Bæch har udpeget Niels Møllegaard, som senest har væres salgsdirektør hos Rosemunde. Han glæder sig til at komme i gang med de nye udfordringer:

”Bruuns Bazaar har været på en konstant vækstrejse de seneste år, og jeg glæder mig til at blive en del af den fortsatte rejse sammen med det øvrige team. Bruuns Bazaar er et enormt stærkt brand, som med sin kant, karakter og DNA i den grad har sat sit præg i den internationale modeverden gennem de sidste 25 år,” siger Niels Møllegaard.
"