Menu

By KlipKlap opruster med brancheerfaren CCO

Møbelvirksomheden by KlipKlap har ansat en ny CCO, som har omfattende erfaring fra design- og modebranchen.

Foto: by KlipKlap
Foto: by KlipKlap

07. februar 2019

Møbelvirksomheden by KlipKlap styrker sig på den kommercielle front. Stine Bruun Oreby er netop blevet ansat som ny CCO. Hun kommer senest fra en stilling som Head of Export i Rosendahl Design Group, ligesom hun har erfaring fra Gubi og Kähler.

I sin nye stilling kommer hun til at fokusere på at styrke eksporten i løbet af 2019, ligesom hun også har som mål at styrke positionen på hjemmemarkedet.

”Jeg ser frem til at arbejde med Pia (Lauritsen, stifter af KlipKlap, red.) og resten af by KlipKlap-teamet. Brandet rummer så meget potentiale, og det er jeg ikke i tvivl om, at de også kan se i udlandet,” siger Stine Bruun Oreby i en pressemeddelelse. Hun fortsætter:

”Jeg tror, vi skal ’back to basics’ og finde frem til, hvad det var der startede by KlipKlap i sin tid. Nemlig en vision om at skabe multifunktionelle kvalitetsmøbler til hele familien.

Som et led i det arbejde vil virksomheden også rette øget fokus mod by KlipKlap Kids-kollektionen, som hele virksomheden er bygget på.

For at sikre udviklingen af virksomheden, har man også ansat en ny Visual Merchandiser, som skal sikre et mere strømlinet udtryk hos forhandlerne.

Stine Bruun Oreby er ny CCO i møbelvirksomheden by KlipKlap

"