Menu

CEO overtager 90 % af Kabooki

Aktiemajoriteten i KABOOKI bliver overtaget af én enkelt mand. Det er den nuværende CEO, der kommer til at eje 90 procent af virksomhedens aktier. Han har høje ambitioner og ser nye muligheder for børnetøjsvirksomheden.

LEGO Wear
LEGO Wear

08. februar 2018 Af Olivia Lynglund , obl@dmogt.dk

Han har netop takket ja til at købe hele 90 procent af virksomhedens aktier og er dermed den nye ejer af den børnetøjsvirksomhed, der designer børnetøj på licens fra verdens-brandet LEGO. Han hedder Christopher Silcowitz og er faktisk den nuværende administrerende direktør i KABOOKI.

Det er ikke lang tid siden, at Christopher Silcowitz overtog LEGOs ejerandel på næsten 20 procent, men nu er det altså en kendsgerning, at han oven i hatten har købt 70,1 procent af Jysk Fynsk Kapital (JFK), som har været medejer siden 2007.

Høje ambitioner for KABOOKI

Christopher Silcowitz har været CEO for KABOOKI siden oktober 2014, og han lægger ikke skjul på, at han har visioner og høje ambitioner om at udvikle virksomheden og LEGO®Wear til endnu mere, end hvor virksomheden står i dag:

”Jeg sagde ja til at lede og udvikle KABOOKI og
LEGO®Wear, fordi jeg tror på, at vores dygtige og passionerede medarbejdere i samarbejde med LEGO koncernen kan løfte vores brand til helt nye og andre højder,” siger Christopher Silcowitz, der inden sin tid i KABOOKI var medejer af den finske børnetøjsvirksomhed Reima. 

Ifølge Christopher Silcowitz har en ny licensaftale med LEGO koncernen åbnet op for nye markedsmuligheder. Til forskel fra tidligere er det en global aftale, og dermed giver den mulighed for KABOOKI at gå ind på nye og interessant markeder. Og da JFK så åbnede op for at sælge sin andel i virksomheden, var det for den nye ejer en mulighed for at slå til:

”Jeg er derfor meget glad og stolt over det nye ejerforhold, og vil gerne takke JFK for mange års godt og tillidsfuldt samarbejde – altid i en god og konstruktiv ånd," siger Christopher Silcowitz.  


JFK takker for godt samarbejde

Selvom ændrede markedsforhold og ikke mindst den hårde konkurrence på børnetøjsområdet har været udfordrende til tider, har det alligevel været en spændende rejse for JFK at samarbejde med KABOOKI.

Ifølge JFK har investeringer og det gode samarbejde mellem ledelse og ejere gjort det muligt løbende at forbedre virksomhedens forudsætninger for at klare sig godt i fremtiden:

”Vi synes, at vi overdrager en god virksomhed til Christopher og hans team, og vi glæder os til fra sidelinjen at følge virksomhedens udvikling. Vi ønsker KABOOKI og alle medarbejderne al mulig held og lykke med den videre udvikling af virksomheden,” udtaler JFK’s direktør, Per Kristensen.

Han understreger efterfølgende, at der også er grund til at takke LEGO® koncernen for et godt og konstruktiv samarbejde, der jo kulminerede i en ny licensaftale. 

Christopher Silcowitz overtager 90 % af aktierne i børnetøjsvirksomheden Kabooki, hvor han siden 2014 har været CEO.
Christopher Silcowitz overtager 90 % af aktierne i børnetøjsvirksomheden Kabooki, hvor han siden 2014 har været CEO.
"