Menu

Christine Headwear lancerer nyt brand til børn med hårtab

Stigende efterspørgsel efter produkter til børn med hårtab har fået Christien Headwear til at lancere det nye brand Petite Peanut.

12. september 2019

Petite Peanut Headwear er navnet på et nyt brand fra det danske hovedbeklædningsfirma Christine Headwear. Det nye børnebrand laver hovedbeklædning til børn, der oplever hårtab enten som følge af kritisk sygdom eller i forbindelse med hudlidelsen, Alopecia.

”Alt hvad børn ønsker er at være børn og kunne lege frit. Vores vigtigste job er at hjælpe dem med fortsat at gøre dette, på trods af deres hårtab. Det er et meget følelsesladet segment, og ét som vi har brugt meget tid på at researche for at få børnenes univers og denne kollektion helt rigtig,” siger Tine Fuglsang, Product & Sales Director hos Christine Headwear i en pressemeddelelse.

For holdet bag Petite Peanut, har det været vigtigt at skabe et univers, hvor leg spiller en hovedrolle. Derfor er brandet bygget op omkring et barnligt univers, hvor brand-ikonet er den lille fugl Peanut, som henvender sig direkte til børnene. Fuglen vil være at finde på al emballage, i kataloget og online.

Vi håber denne lille skaldede og elskværdige grønne fugl, Peanut, vil blive en ven og en imaginær støtte til børnene, og at dette vil hjælpe dem gennem en svær tid,” siger Tine Fuglsang.

Christine Headwear er markedsleder indenfor hovedbeklædningsindustrien, og har i mange år designet hovedbeklædning til voksne med hårtab. Men virksomheden har oplevet en stigende efterspørgsel efter specialiseret hovedbeklædning til børn, og derfor tager man nu skridtet og lancerer det nye brand til børn.

”Der er et begrænset udvalg af hovedbeklædning på markedet, som er egnet til børn med hårtab, og vi har en stor viden om specialiseret hovedbeklædning for voksne, så det føles som en naturlig tilføjelse til sortimentet. Vi har brugt vores mange års erfaring til at skabe en kollektion til børn, som er smart med bløde og behagelige foringer og en tæt og behagelig pasform, så børnene kan lege uden begrænsninger. Der er ingen tvivl om, at dette er et ganske særligt og vigtigt projekt for os,” siger Tine Fuglsang.

Alle produkter er testet og udviklet for at skabe den rigtige tilpasning til børn. Petite modellerne er primært lavet af materialer, der er Oeko-Tex Standard 100 certificeret klasse I, som er specielt certificeret til brug på særlig sensitiv hud og småbørn. Et klasse I produkt kræver, at produkterne er sikre at bruge og ikke afgiver skadelige stoffer.

Ydermere, er brandet CE-certificeret i henhold til EU-direktivet om medicinsk udstyr. Dette er et højt opnåeligt certifikat, og Petite Peanut er en af de få i Europa, som har opnået dette. Hele Petite Peanut-serien er lavet af såsom bomuld og Caretech® Milk.

Den nye børnelinje vil blive lanceret i begyndelsen af september 2019, og bliver solgt hos bandagister, frisører og i parykbutikker.
"