Menu

CIFF ansætter ny Head of Commercial Business

Philip Holder er ny mand på broen hos CIFF, der karakteriserer den nye mand som havende en ”medfødt forståelse for brands og indkøberes behov og krav”.

Ny Head of Commercial Business hos CIFF Philip Holder. Foto: CIFF
Ny Head of Commercial Business hos CIFF Philip Holder. Foto: CIFF

06. oktober 2021 Af Anders Kristiansen , ask@dmogt.dk

Modemessen CIFF har ledt efter en ny Head of Commercial Business, som nu, i skikkelse af Philip Holder, nu er fundet. Philip Holder kommer ifølge en pressemeddelelse fra CIFF med en betragtelig erfaring i ryggen fra forskellige stillinger, hvor han især har arbejdet med danske brands, mens han selv var bosat i London. Hans seneste ansættelse var hos Stine Goya, hvor han til daglig var iført Head of Global Sales-kasketten.

CIFF-CEO Christina Neustrup er selvsagt glad for tilføjelsen af den nye kapacitet.

- Efter en lang og fokuseret søgning skilte Philip Holder sig ud som en dynamisk leder med en kreativ og analytisk funderet brancheprofil med et stort netværk både nationalt og internationalt. Vi anser ham som en profil, der uden tvivl bliver et stort aktiv for både CIFF som helhed og vores salgsteam i fremtiden, lyder det fra hende.

Ifølge CIFF selv vil Philip Holder bidrage med stor viden om både wholesale og retail, og CIFF ser frem til, at Philip Holder bidrager til at fastholde CIFF som en af ”Europas mest dynamiske og innovative salgsplatforme”.

Også Philip Holder selv har store ambitioner og glæder sig til at komme i gang:

- Jeg ser frem til at arbejde med både interne og eksterne, brands og indkøberne og ikke mindst løfte CIFF til en position som den vigtigste messe med et 360 graders syn på branchen. I min optik skal CIFF være en oplevelse, slutter Philip Holder i pressemeddelelsen fra CIFF.

"