Menu

CIFF lægger Revolveren på hylden og styrker messeoplevelsen

CIFF x Revolver hedder fra den kommende sæson kun CIFF. Det markerer også, at man samler kræfterne om at skabe en endnu stærkere messe med nye initiativer. Det betyder samtidig et farvel til Revolvers kreative direktør.

30. november 2023 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

Sammenlægningen af Københavns to messer CIFF og Revolver blev materialiseret under augustudgaven af én samlet messe i Bella Center. Under navnet CIFF x Revolver samlede messen brands, indkøbere og presse for første gang, og arrangørerne tøvede ikke med at kalde det en succes, mens de samtidig understregede, at de fulde effekter af sammenlægningen af de to messer langtfra var synlige endnu.

Det vil arrangørerne ændre på fra den kommende sæson. Her kommer messen til udelukkende at hedde CIFF, og dermed forsvinder Revolver-navnet fra konstellationen. I en pressemeddelelse skriver arrangørerne blandt andet:

”I den kommende sæson tager vi hul på et år hvor vi konsoliderer at de to tidligere messer CIFF og Revolver, er samlet under ét tag i Bella Centeret under overskriften “One Copenhagen”. Og fordi opbakningen til den nye, styrkede messeplatform har været så overvældende, at vi har udvidet messeområdet, så alle udstillere får den nødvendige opmærksomhed.”

Revolvers kreative idémager siger farvel

Afskeden med Revolver-navnet kommer samtidig med, at man siger farvel til Revolvers kreative direktør Christian Maibom, som dermed forlader den københavnske modemessescene, hvor han før Revolver var en af drivkræfterne bag Gallery.

“Der er blevet lagt mange kræfter i at sammenlægge de to københavnske messer, Revolver og CIFF, der i dag er blevet til en stærk, modig og fremsynet messe, der vil sætte dagsordenen for fremtidens modebillede,” siger direktør for CIFF Sofie Dolva, og fortsætter:

“Derfor takker vi også den tidligere kreative direktør fra Revolver, Christian Maibom, for hans tid og engagement i at gøre overgangen let, dynamisk og frugtbar for alle involverede parter og ønsker ham al muligt held og lykke frem over. Fremadrettet vil den sammenførte CIFF x Revolver messe kører videre som et team og under et navn, nemlig CIFF.”

Nye initiativer skal styrke oplevelsen

Den kommende sæson byder på langt mere end et navneskifte. Messerummet vil blive omdannet til CIFF city, et ”sprudlende urbant rum, der vil anspore til at de besøgende vil bevæge sig frit rundt i alle afkroge af CIFFs univers, få kreative oplevelser, hente ny inspiration og blive diverteret med endnu flere caféer og restauranter”.

CIFF kan derudover berette, at man har indgået en aftale med et internationale livsstilsmedie mm. Monocle, som vi live broadcaste under den kommende udgave af CIFF. Man udvider også sit internationale concierge-program, således at 350 indkøbere og pressefolk inviteres eksklusivt til København for at opleve messen og modeugen. CIFF understreger, at de 350 nøglepersoner er udvalgt nøje, så de matcher på tværs af brands og segmenter. Alle udstillende brands, indkøbere og pressefolk inviteres torsdag aften til en stort anlagt fest i Øksnehallen.

Den kommende udgave af CIFF finder sted i Bella Center fra 31. januar til 2. februar 2024.
"