Menu

Copenhagen Fashion Weeks tøjmarked donerer penge til Red Barnet

Red Barnet modtager mere end 50.000 kr., som er blevet indsamlet i forbindelse med denne sæsons tøjmarked, arrangeret af Copenhagen Fashion Week og Boozt i samarbejde med Tradono by Trendsales.

Red Barnets btuikskoncept Barn-til-Barn modtog lidt mere end kr. 50.000 efter denne sæsons tøjmarked.
Red Barnets btuikskoncept Barn-til-Barn modtog lidt mere end kr. 50.000 efter denne sæsons tøjmarked.

03. september 2018

Der var fokus på både bæredygtigt forbrug, da Copenhagen Fashion Week og samarbejdspartneren Boozt i samarbejde med Tradono by Trendsales inviterede til tøjmarked i Carlsberg Byen den 19. august. Præcis som sidste gang var formålet at rejse penge til 'Barn-til-Barn'-projektet og derudover sætte fokus på bæredygtig livsstil med en paneldebat, hvor det blev diskuteret, hvordan vi kan forbruge mere bæredygtigt.

Til tøjmarkedet kunne gæsterne købe tøj fra danske brands og fra udvalgte personligheders garderobe, samt under og efterfølgende byde på bortauktionerede front-row outfits fra Copenhagen Fashion Week SS19 gennem Tradono by Trendsales.

Der blev indsamlet 50.695,75 kr., som i lørdags blev overrakt til Camilla Erika Lerberg, afdelingschef i Engagement hos Red Barnet.

 "I Red Barnet er vi utroligt glade for samarbejdet mellem Tradono By Trendsales og Copenhagen Fashion Week. Vi vil rigtig gerne gøre opmærksom på bæredygtighed i børnehøjde. For os handler det om at lære vores børn om forbrug og om vigtigheden af at genbruge. Og vi vil også gerne lære dem om vigtigheden i at hjælpe og støtte andre børn, som har brug det. Det er det vores butiks-koncept 'Barn-til-barn' handler om. Pengene går til Red Barnets landsindsamling, som løber af stablen søndag den 2 september. Tusind tak for støtten," siger hun i en pressemeddelelse. 

"