Menu

DAY ET udvider ledelsen med ny Co-CEO

Accessories-brandet DAY ET har udpeget Tine Raahauge som ny Co-CEO. Hun skal sammen med Therese Niko Busch udstikke retningen for brandet, der for nylig blev udskilt fra DAY Birger et Mikkelsen.

20. februar 2019 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

DAY ET blev i december udskilt fra DAY Birger et Mikkelsen efter at have være sub-brand siden 2013. DAY ET blev solgt og tre investorer gik ind i projektet, der fik den hidtidige brand director Therese Niko Busch som ny CEO. Nu udvider DAY ET ledelsen med Tine Raahauge som Co-CEO.

”Vi er begge meget begejstrede for partnerskabet – vi bliver stærke sammen med vores forskellige kompetencesæt. Therese har en baggrund i design og branding såvel som adskillige års erfaring fra retail, hvor hun har arbejdet tæt på forbrugerne. Tine kommer fra en stilling som Operations Director hos By Malene Birger og har en baggrund inden for eksekvering af strategi, salg, IT-løsninger og ledelse,” lyder det fra det nye direktørhold i en pressemeddelelse.

Derudover har bestyrelsen fået to nye medlemmer i form af Charlotte Egelund og Jens Høgsted. Førstnævnte har tidligere været CEO i By Malene Birger, mens Jens Høgsted er tidligere CEO i Sportmaster. De udgør sammen med de tre økonomiske investorer Christian Riis-Hansen, Morten Strømsted og Peter Korsholm nu bestyrelsen. 

"