Menu
Husk DM&T’s kommende kursus:

Din genvej til ansvarlig virksomhedsadfærd

Omverdenen stiller krav til din virksomhed, og de bliver kun større. Du kan stadig nå at tilmelde dig DM&T’s todages kursus, som hjælper din virksomhed til af opfylde minimumsstandarden for samfundsansvar på den lettest mulige måde.

20. februar 2019

Vil du være sikker på, at din virksomhed lever op til den globale minimumsstandard for samfundsansvar? Og vil du samtidig fremtidssikre din virksomhed, så den er klar, når lovgivning og skrappere kundekrav om ansvarlig virksomhedsadfærd bliver hverdag? Nu får du chancen for at deltage i to dages koncentreret kursus, som hjælper din virksomhed med at skabe overblik over, hvad ansvarlig virksomhedsadfærd indebærer, og hvordan din virksomhed kommer i mål med arbejdet. Kurset forløber over to hele dage og afholdes i både Herning og København.

Du kommer igennem oplæg, øvelser og diskussion, og vi lover, at du kan relatere indholdet til din egen virksomheds hverdag, ligesom du kan tage din nye viden og værktøjer med hjem og benytte dem i virksomheden med det samme.

Hvis du vil fremtidssikre din virksomhed, er dette et forrygende sted at starte. Men skynd dig. Tilmeldingen lukker lige om lidt, og antallet af pladser er begrænset.

Læs mere om indhold, program, priser og tilmelding via linket nedenfor.
"