Menu

DK Company køber Saint Tropez

IC Group fortsætter med at sælge ud. I en børsmeddelelse har de netop offentliggjort, at DK Company overtager Saint Tropez.

Foto: Saint Tropez
Foto: Saint Tropez

28. januar 2019 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

IC Group fortsætter med at sælge ud af porteføljen. Sidste forår solgte man Peak Performance til Amer Sports, og i december offentliggjorde man, at Charlotte og Niels Eskildsen havde overtaget Designers Remix. Nu er det så Saint Tropez, der er blevet afhændet.

I en børsmeddelelse her til morgen, meddeler IC Group således, at DK Company overtager brandet i en handel, der forventes afsluttet den 31. januar.

IC Group forventer en positiv, mindre millioneffekt på cash flowet, mens den regnskabsmæssige tilsiger et tab på 70 millioner kr.

”Hovedparten af det regnskabsmæssige tab vedrører nedskrivning af goodwill, øvrige immaterielle og materielle aktiver samt udskudte skatteaktiver,” kan man læse i børsmeddelelsen fra IC Group.

I samme meddelelse fremgår det, at de fortsatte aktiviteter – hvilket primært er By Malene Birger og Tiger of Sweden – forventes at generere en mindre omsætningstilbagegang.
"