Menu

DK Company ser på mulige opkøb

Danmarks næststørste modevirksomhed tjener gode penge i alle deres forretningsenheder, som fortsat skal vokse. Men de 20 eksisterende brands kan blive suppleret med nye, måske fra IC Group.

Med en omsætning på næsten 3 mia. kr. er DK Company Danmarks næststørste modevirksomhed.
Med en omsætning på næsten 3 mia. kr. er DK Company Danmarks næststørste modevirksomhed.

03. maj 2018 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

DK Companys årsregnskab for 2017 var fyldt med rekorder. Omsætningen landede på 2,96 mia. kr., hvilket manifesterer DK Companys position som Danmarks næststørste modevirksomhed. Også resultatet før skat, som udgjorde 236 mio. kr., var rekordhøjt.

DK Company er skabt på opkøb og optimering af en række brands, og i dag har modekoncernen 20 brands fordelt på tre divisioner; en i Ikast, en i Vejle og en i København. Men det er efterhånden to år siden, at DK Company har været på opkøb, og i den periode har koncernen fokuseret på at sikre organisk vækst. Det kan dog snart være tid til nye indkøb. Det skriver Finans.dk, som peger på, at der ligger mulige indkøbsmuligheder i IC Group, som netop har solgt Peak Performance, ligesom en række eksperter peger på, at alle brands i koncernen efterhånden er til salg. Og den mulighed afviser DK Company grundlægger og koncernchef Jens Poulsen ikke.

”Vi har stor respekt for IC Group og har tidligere handlet sammen. Vi er altid åbne over for nye muligheder i markedet. Opkøb er en del af vores DNA,” siger han således til Finans.dk.

 Han understreger over for samme medie, at DK Company ikke er interesseret i at sælge aktiviteter fra. Noget han også tidligere har fortalt til DM&T.

"