Menu

DM&T ansætter ny advokat med speciale i HR-jura

Med endnu en advokat med stærke kompetencer på det HR-juridiske område står DM&T nu stærkt rustet til fremtiden.

Jan Hartmann Rømer tiltrådte hos DM&T d. 1. marts 2024
Jan Hartmann Rømer tiltrådte hos DM&T d. 1. marts 2024

20. marts 2024

Fremover vil du på DM&Ts hovedkontor i Herning kunne møde et nyt ansigt.

Advokat Jan Hartmann Rømer tiltrådte den 1. marts 2024 og er allerede godt i gang med at lære branchen og især medlemmerne at kende.

Han kommer fra ansættelser hos Kromann Reumert, Dahl Advokatpartnerselskab og senest EY, hvor han har opbygget en omfattende viden og betragtelig erfaring med det ansættelses- og arbejdsretlige område.

Jan Hartmann Rømer glæder sig til at lære branchen endnu bedre at kende, men er også sikker på, at spidskompetencerne, som ligger på områderne generel ansættelsesret, dvs. ansættelseskontrakter, opsigelser, fratrædelsesaftaler, forhandlinger, retssagsførelse og agentkontrakter, vil komme DM&T’s mange medlemmer til gode.

Han imødeser også de kommende år, hvor branchen står over for ændringer.

- Jeg glæder mig til at lære selve branchen at kende og til at være med til de ændringer, som branchen ser ind i de kommende år. Det tiltaler mig meget at kunne hjælpe medlemsvirksomhederne med de problemstillinger, de møder i deres daglige virke. Det bliver spændende, og jeg glæder mig til at komme i gang, udtaler han.

Også DM&T's adm. direktør Thomas Klausen glæder sig over ansættelsen. 

- Vi er meget glade for at kunne byde Jan velkommen. Rådgivning om ansættelsesretlige og HR-juridiske forhold er meget vigtig for vores medlemmer, og vi vil gerne være sikre på, at vi kan honorere vores medlemmers behov både på den korte og den lange bane. Ansættelsen af både Jan og for nyligt også Charlotte Strøm Petersen er vigtige for at imødekomme den ambition, og vi er sikre på, at vores medlemmer får stor glæde af samarbejdet med dem, siger han.  

"