Menu

DM&T-direktør bliver næstformand i Global Fashion Agenda

Den internationale organisation, som arbejder for at sætte bæredygtighed øverst på modebranchens agenda, har foretaget rokader i bestyrelsen. Det betyder, at Thomas Klausen bliver ny næstformand.

Adm. direktør i DM&T Thomas Klausen
Adm. direktør i DM&T Thomas Klausen

17. maj 2023

Efter ti år på posten træder Designers Remix-direktør Niels Eskildsen tilbage som bestyrelsesformand for nonprofitorganisationen Global Fashion Agenda, der har fokus på at accelerere den bæredygtige udvikling i modebranchen.

Det betyder, at Thomas Tochtermann, som hidtil har været næstformand i bestyrelsen, er ny formand for den bestyrelse, han siden 2016 har været en del af. Tochtermann har tidligere stået i spidsen for McKinsey & Companys globale mode- og luksusaktiviteter, og han har arbejdet med nogle af verdens førende brands. Det er med andre od en mand med et stort netværk, dyb indsigt og omfattende erfaring, der sætter sig for bordenden.

Global Fashion Agendas bestyrelse har i samme ombæring udpeget DM&T’s adm. direktør Thomas Klausen som ny næstformand. Han har siden 2015 været en del af Global Fashion Agendas bestyrelse, ligesom han blandt andet også er bestyrelsesformand i Copenhagen Fashion Week og en del af bestyrelsen i VIA University College.

”Det har været en sand fornøjelse at samarbejde med Niels (Eskildsen, red.) som formand for GFA gennem årene. GFA har undergået en forrygende udvikling under hans ledelse, og han vil blive savnet. Jeg ser meget frem til at arbejde endnu tættere sammen med bestyrelsen og GFA’s ledelse i bestræbelserne på at hjælpe branchen i omstillingen mod en mere bæredygtig fremtid ved hjælp af samarbejde,” siger han om sin nye rolle.

Thomas Tochtermann og Thomas Klausen står i spidsen for en bestyrelse, der udover de to herrer tæller Cristiana Falcone, Senior Adviser, World Economic Forum; Harsh Saini, global supply chain-ekspert; Eva Kruse, Chief Global Engagement Officer i PANGAIA; og Peder Michael Pruzan- Jorgensen, Director & Owner i ORCA & Co.
"