Menu

DM&T hjælper dig med at forstå Forbrugerombudsmandens kvikguide

Hvad må man, og hvad må man ikke, når det kommer til markedsføring og bæredygtighed? DM&T har samlet den vigtigste viden i en ny guide, der fremdrager det vigtigste fra Forbrugerombudsmandens kvikguide og giver dig fem gode råd.

27. januar 2022

Det er ikke nogen nem opgave, der ligger på skrivebordene ude i virksomhedernes marketing-afdelinger. Der stilles stadigt større krav om bæredygtighed, og den slags skal kommunikeres. Men der er masser af benspænd, for eksempel fra Forbrugerombudsmanden, som har et markant fokus på greenwashing og bekæmpelse af denne. Du kan læse, hvordan Forbrugerombudsmanden forholder sig til det her.

Det er fuldstændigt afgørende, at man som virksomhed forstår rammerne og hvordan man holder sig inden for dem.

Forbrugerombudsmandens glimrende kvikguide giver svar på de vigtige spørgsmål, men selv en kvikguide kan have brug for en endnu kortere fortolkning. Den leverer DM&T nu med en kvikguide til kvikguiden, og den kan du downloade her. Guiden afsluttes med fem gode råd, som DM&T opfordrer til, at alle branchens virksomheder hænger synligt op i virksomheden. 

Download DM&T's guide til at undgå greenwashing

  • DM&T's guide: Undgå Greenwashing i din markedsføring

    pdf, 1,86mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"