Menu
Ny rabataftale

DM&T indgaar aftale med EULER Hermes

Medlemmer af DM&T får nu fordelagtige vilkår om kreditforsikring og inkasso hos Euler Hermes.

19. oktober 2017 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

Dansk Mode & Textil har indgået en fordelagtig rammeaftale om kreditforsikring og inkasso med Euler Hermes. Samarbejdet mellem Euler Hermes og Dansk Mode & Textils medlemmer giver dig – som medlem – en række fordele og direkte adgang til information om 40 mio. virksomheder globalt.

Euler Hermes tilbyder nemlig alle medlemmer af Dansk Mode & Textil skræddersyede og konkurrencedygtige produkter og services indenfor kreditforsikring og inkasso, som er tilpasset din virksomheds situation.

Samtidig tilbyder Euler Hermes en grundig og professionel rådgivning - og står hele tiden til rådighed med en personlig og nærværende service.

- Selvom vi er verdens største kreditforsikringsselskab, har vi en stærk lokal tilstedeværelse med kreditspecialister i både Jylland og på Sjælland. Vi har et stort kendskab til tekstilbranchen og dens udfordringer, vi glæder os til at udbrede denne til alle medlemmer, siger Michael Lercke Pedersen, adm. direktør i Euler Hermes Danmark. 

Læs mere om aftalens indhold her (kræver medlemslogin)

Om Euler Hermes


Euler Hermes er verdens førende udbyder af kreditforsikringsløsninger. Gennem mere end 100 år har selskabet serviceret kunder og opbygget et indgående kendskab til branchen og markeder i konstant forandring.

Euler Hermes er en del af Allianz koncernen, der er en af verdens førende udbydere af finansielle ydelser.
"