Menu

DM&T indgår aftale med SUMOstudio

SUMOstudio har omfattende erfaring med at designe og bygge webshops til modebranchen. Derfor indgår DM&T nu en brancheaftale, der sikrer medlemmerne reducerede opstartspriser og en gratis analyse af din e-commerce-platform.

Foto: Helio Rosas on Unsplash
Foto: Helio Rosas on Unsplash

25. juni 2018

For at imødekomme medlemmernes behov for e-commerce-løsninger har Dansk Mode & Textil indgået en samarbejdsaftale med SUMOstudio, som sikrer DM&T’s medlemmer en særligt reduceret opstartspris, samt en gratis e-commerce-platforms-analyse. 

SUMOstudio designer webshops, websites, applikationer og digitale produkter, som videreudvikler modevirksomheders online-forretning og danner autentiske relationer til brugerne. Med en mangeårig erfaring indenfor opsætning og videreudvikling af systemintegrationer sørger SUMOstudio for, at din online-værdikæde kører så optimalt som muligt.  

Hos SUMOstudio får du en strategisk samarbejdspartner hvor integration, design, drift og brand-DNA forenes og videreudvikles i en holistisk løsning.  

Dine muligheder med SUMOstudio

SUMOstudio har 16 års erfaring med B2B og B2C e-commerce til mode-, design- og lifestyle-branchen. Med erfaring fra vores over 200 tilfredse kunder har vi et godt udgangspunkt for at sammensætte den optimale løsning til DM&T’s medlemmer.  

Vores platform er modulært opbygget med mulighed for 100% brugerdefineret fremstilling, så den understøtter kundernes forretningslogik og hjælper med at maksimere salget, væksten til brandet og forbindelsen med nye kunder.  

At sælge globalt kræver normalt et team af fagfolk og en stor investering. Den gode nyhed er, at vi allerede har taget hånd om disse og giver alle de nødvendige værktøjer til global e-commerce. 

Blandt andet understøtter vi flere sprog, lokale valutaer og lokale betalingsløsninger, automatiseret regional prisfastsættelse, globale fragtløsninger, med videre.  

SUMOstudios platform er bygget på best practice med dyb forståelse for mode-, design- og livsstils-virksomheder og er udviklet i samarbejde med vores kunder.
Vi leverer en komplet suite til alle behov. Vi har taget relevante dele fra B2C, B2B og B2A og kombineret dem i vores brugervenlige web-interface. 

Med vores erfaring og brancheekspertise sikrer vi, at udviklingen af jeres B2B- og B2C-platforme er overkommelig både økonomisk og tidsmæssigt. SUMOstudio administrerer hele processen og sikrer, at projektet bliver en succes. 

Vi sætter en ære i at tilbyde strategisk sparring og rådgivning, som skaber værdi for din forretning.  Vi arrangerer gerne et møde hos jer, hvis I vil høre mere om, hvordan SUMOstudio kan bidrage til at forme jeres online fremtid.  

Kontakt: Morten Atke Nüchel,+45 5051 0013, morten@sumostudio.dk

Læs mere på www.sumostudio.dk

"