Menu

DM&T indgår samarbejde med JOOR

Medlemmer af DM&T får nu fordelagtige priser på den internationale wholesale-platform JOOR, som allerede benyttes af nogle af verdens største modebrands og retailers. Læs mere om, hvordan JOOR kan hjælpe din virksomhed med at skabe stærkere relationer til kunderne.

JOOR er verdens førende professionelle wholesale-platform, der binder livsstilsbrands og -butikker sammen og gør det lettere for dem at gøre forretning.
JOOR er verdens førende professionelle wholesale-platform, der binder livsstilsbrands og -butikker sammen og gør det lettere for dem at gøre forretning.

02. august 2018

Vi er glade for at kunne annoncere, at Dansk Mode & Textil har indgået en aftale med JOOR, verdens førende digitale wholesale market place og data-børs, som er en ny aktør på det skandinaviske marked. Dansk Mode & Textil ser klare fordele for branchens virksomheder i denne aftale og håber at medlemmerne vil tage godt imod den.

 

JOOR forbinder de bedste brands som Saint Laurent, Raf Simons, Balmain og danske Ganni med førende retailere, herunder eksklusive retail-partnere som Harrods, Merci, Printemps og Neiman Marcus, for at skabe hurtigere, lettere og smartere wholesale-salg og -indkøb. Som den største og mest indflydelsesrige marketplace, er det JOORs mission at være branchens data-børs for alle wholesale-virksomheder, og JOOR udtrykker glæde over at indgå et partnerskab med Danmarks førende modeorganisation med henblik på styrke den skandinaviske ekspansion.

 

Med en platform, der inkluderer både en iPad app og web-løsning, imødekommer JOOR både indkøbere og sælgeres behov, ligesom JOOR hjælper mere end 8.500 brands og 190.000 retail-lokationer fordelt ud over 144 lande med at slippe for manuelle processer og øge deres wholesale-forretning gennem mere effektiv og virkningsfuld ordrebehandling, kollektionsplanlægning og analyse i realtid. JOORs marketplace indeholder brands inden for 53 forskellige kategorier, herunder sko, accessories, herre, dame, børn og interiør.

 

JOORs 25 eksklusive globale retail-partnerskaber giver betydelige fordele for brands på JOOR:

  • Mulighed for hurtigere og enklere at tilpasse og dele digitale linesheets med top-retailere.
  • Din kollektion kan ses først af dine top-retailere, der benytter JOOR
  • Du kan gnidningsfrit sende opdateringer af style data og annulleringer i realtid
  • Du modtager hurtigere ordrebekræftelse fra retailerne

 

Dansk Mode & Textil har indgået denne aftale på vegne af medlemmerne og dermed den danske livsstilsbranche. Som et resultat af aftalen modtager Dansk Mode & Textils medlemmer en særlig pris på første års abonnement. Kontakt JOOR for en demonstration af platformen og en dialog om dine særlige medlemsfordele. Kontakt Marine Sibi på marine@jooraccess.com.

"