Menu

DM&T-medlemmer får egen juridisk portal

Inde længe kan DM&T’s service- og overenskomstmedlemmer se frem til at få adgang til den splinternye juridiske medlemsportal DM&T Contracts & Compliance, som gør det langt lettere at arbejde med kontrakter.

15. oktober 2021

Deltagerne på årets TOPMØDE var de første, der fik det glade budskab om, at DM&T inden længe lancerer en ny juridisk medlemsportal, DM&T Contracts & Compliance, til alle service- og overenskomstmedlemmer.

En af DM&T’s kernekompetencer er den juridiske rådgivning, som medlemmerne benytter hver eneste dag. Men det kan alligevel være en lidt tung proces at udfylde lange kontrakter. Og det er heller ikke altid, de bliver underskrevet.

Det gør DM&T nu op med med den nye juridiske medlemsportal Contratcs & Compliance, som lanceres i løbet af uge 43.

DM&T Contracts & Compliane skal gøre kontraktarbejdet og compliance arbejdet både hurtigere, nemmere og sjovere for vores medlemmer.

Vi har samlet de 25 mest benyttede kontrakter på en medlemsportal, og automatiseret dem, så næste gang du skal bruge en agentaftale, en funktionærkontrakt eller en NDA, så kan du bare logge ind på portalen, svarer på nogle få spørgsmål, og så dannes kontrakten helt automatisk med dine valg.

Bagefter kan du sende den til modparten og bede vedkommende underskrive med digital signatur.

Alt sammen som en del af dit service- eller overenskomstmedlemsskab.

Udover kontrakterne indeholder medlemsportalen også en række juridiske compliance-værktøjer, som kan lette din hverdag i virksomheden. Der er både en whistleblower-ordning, et digitalt boardroom og et IPR-værktøj, så I nemt kan holde øje med jeres varemærker. Og her har vi sørget for at forhandle markedets absolut skarpeste priser til vores medlemmer på disse ekstra ydelser.

Den nye juridiske medlemsportal er blevet til i samarbejde med advokatfirmaet DAHL og Contractbook.

Vi håber, at I vil tage godt imod det nye medlemstilbud, som altså er gratis for alle DM&Ts service- og overenskomstmedlemmer.

Herunder kan du se, hvordan Contracts & Compliance fungerer. Du kan også læse mere her.

Vi afholder webinar om den nye juridiske medlemsportal den 5., 9. og 12. november. Se mere her

 

"