Menu

DM&T-medlemmer sparer millioner med logistikaftale

En gratis gennemgang af din virksomheds setup kan hurtigt vise sig at være en god forretning. Senest sparede et DM&T-medlem 115.000 kr. på sø- og luftfragt alene, og i gennemsnit sparer medlemmerne 15 % på logistikomkostningerne.

28. maj 2020

Takket være DM&T’s samarbejde med Greenway Logistics sparer medlemmerne i gennemsnit 15 % på deres logistikomkostninger. Greenway Logistics tilbyder DM&T’s medlemmer sparring, gennemgang af setup og benchmarking, så du sort på hvidt kan se, hvor der er besparelsespotentiale.

Den seneste medlemsvirksomhed, Greenway Logistics rådgav, sparede 115.000 kroner alene på sø- og luftfragt, og samlet har DM&T’s medlemmer, der benytter aftalen med Greenway Logistics sparet godt 3 mio. kr.

Greenway Logistics tilbyder DM&T’s medlemmer input til:

  • Omkostningsbesparelser igennem Greenway Logistics’ rammeaftaler med globale logistikfirmaer
  • Eksport, told og frihandel
  • Løsninger indenfor E-commerce, B2C webshop-løsninger , B2C setup og retur-flow
  • Benchmarking af fragt – og distributionsaftaler
  • CO2-reducerende transportkoncepter, hvor Greenway Logistics samler forsendelser til gavn for både økonomi og klima

Som medlem af DM&T koster det ikke noget at få lavet input og sparring på jeres logistik. Hvem ved, måske er der også penge at spare for din virksomhed?

Læs mere på bæredygtigtransport.dk eller kontakt Greenway Logistics’ danske direktør Frank Buchmann på tlf. 6040 0000 eller frank.buchmann@greenway-logistics.com

Læs mere om DM&T’s rammeaftale med Greenway Logistics her

Som medlem af DM&T får du adgang til et væld af rabat- og rammeaftaler. Se dem alle her

"