Menu

DM&T’s medlemmer får nu rabat på Hotel Eyde

Som medlem af DM&T kan du fremover få betragtelig rabat på overnatninger på Hotel Eyde i Herning takket være vores nye samarbejdsaftale.

Med Dansk Mode & Textils rabataftale med Hotel Eyde får medlemmer fremover betydelig rabat på overnatninger, også på hotellets luksussuiter. Foto: Hotel Eyde
Med Dansk Mode & Textils rabataftale med Hotel Eyde får medlemmer fremover betydelig rabat på overnatninger, også på hotellets luksussuiter. Foto: Hotel Eyde

24. april 2019

Dansk Mode & Textil har netop indgået en aftale med Best Western Plus Hotel Eyde i Herning. Det betyder, at du som medlem fremover vil få 25 % rabat på virksomhedens overnatninger – uanset om overnatningen er til medarbejdere eller gæster - på Hotel Eyde. Der er altid forhåndsreserveret værelser, så I også har mulighed for overnatning på Hotel Eyde i de travle messe- og kongresperioder, naturligvis stadig med den aftalte medlemsrabat. Samtidig har alle jeres gæster mulighed for opsparing af Best Western Rewards point, som er Best Western Hotel & Resorts bonus point system eller gæsten kan vælge, at opspare SAS-EuroBonus point eller Miles & More i forbindelse med Lufthansa-medlemskab.

Den aftalte rabat er altid gældende, uanset om regningen sendes til Jeres virksomhed eller om Jeres gæster selv afregner ved afrejse. Aftalen er gældende frem til 31. december 2020.

Aftalen er et supplement til Dansk Mode & Textils eksisterende aftaler på hotelområdet og giver medlemmerne et endnu stærkere udbud af hotelmuligheder.

Du kan læse mere om aftalen her. (Kræver medlemslogin) 

Hvis du vil have det fulde overblik over vores ramme- og rabataftaler, finder du dem her. 

Om Hotel Eyde

Hotel Eyde tilbyder sig som områdets mest alsidige Business Partner, når det gælder hotel, møde- og konferencefaciliteter samt restaurant-, bar- og cafemiljø. Alt under samme tag.

Hotellet har gennem de senere år gennemgået en 100 % renovering med respekt for husets historie og nostalgi.

Hotellet tilbyder fire forskellige værelsestyper: luksussuiter, juniorsuiter, business class-værelser og standardværelser.

Hotel Eyde tilbyder Gratis parkering ved hotellet og mulighed for gratis opladning af el-biler. Der er gratis trådløst netværk i hele huset, fri adgang til fitness-rum og sauna.

"