Menu

DM&T's mini-guide til Brexit

Selvom vi ikke kender formen, ved vi, at Brexit kommer til foråret. DM&T giver dig overblikket over nogle af de bedste vejledninger, værktøjskasser og viden, når det kommer til at ruste sig til Brexit.

Foto: Matt Antonioli on Unsplash
Foto: Matt Antonioli on Unsplash

29. november 2018

Med udgangen af marts 2019 udtræder Storbritannien af EU. Selvom dagen kommer tættere på, ved ingen endnu, hvordan det kommer til at udmønte sig i praksis. Der foreligger nemlig ingen endelig aftale, og selvom EU har godkendt premierminister Theresa Mays aftaleforslag, er der fortsat lang vej igen. 

”Selvom vi ikke kender den endelige aftale, hvis der overhovedet kommer én, er det vigtigt, at man begynder at forberede sig. I den forbindelse er der mange informationskilder, der handler om Brexit, og det kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Derfor har vi udarbejdet en mini-guide, som henviser til nogle af de bedste kilder, inden for en række relevante emner,” siger advokat i Dansk Mode & Textil Rikke Mynster Johansen. Hun fortsætter:

”Vi har inddelt guiden efter de emner, vi ved kan give udfordringer i vores branche, som har en stor eksport til Storbritannien. Vi håber, at denne mini-guide kan være med til at give svar på de fleste spørgsmål, og ellers er man naturligvis velkommen til at kontakte Dansk Mode & Textil.” 

Du finder mini-guiden her.

 
"