Menu

Esprits danske topchef taler på årets TOPMØDE

Danske Anders Kristiansen påbegyndte i 2018 en større transformation af den globale modevirksomhed Esprit. Til oktober taler han på TOPMØDE 2019 om at lede en organisation i en verden i forandring. Det er fortsat muligt at købe early bird-billetter med 20 % rabat.

Danske Anders Kristiansen er Group CEO i den globale modevirksomhed Esprit. Foto: PR
Danske Anders Kristiansen er Group CEO i den globale modevirksomhed Esprit. Foto: PR

24. april 2019 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

I juni 2018 tiltrådte danske Anders Kristiansen som Group CEO for Esprit, og han blev dermed en af de meget få danskere, der står i spidsen for en af de helt store globale modeaktører.

Anders Kristiansen har et klart mål med sit virke: At bringe det ikoniske brand tilbage, som han blandt andet sagde i et interview med CNBC i november 2018. Det er dog noget af en mission, den 52-årige dansker har påtaget sig, for Esprit har gennem en årrække været udfordret af dalende forbrugerinteresse og vigende salg. I slutningen af 2018 påbegyndte man en genopretningsplan, som skal sikre større profitabilitet i wholesale-delen, et stærkere greb om de asiatiske markeder og en ny retail-oplevelse for forbrugerne. Og det samtidig med at Esprit skal udvikle en mere bæredygtig og ansvarlig forretning med fokus på cirkulære løsninger, ansvarlig produktion og et mindre CO2-aftryk, ligesom brandet skal styrkes gennem mere aktiv stillingtagen til eksempelvis kvinders rettigheder.

På TOPMØDE 2019 taler Anders Kristiansen med afsæt i den transformation, han står i spidsen for, og hvordan dette og skiftende forbruger- og markedsforhold stiller krav til ham som leder.

Anders Kristiansen bibringer dagens program en omfattende international erfaring. Han har i en årrække været CEO i britiske New Look, har haft en række ledende stillinger i Bestseller China, Staples Inc. og Lyreco, ligesom han har været brancherådgiver for den globale kapitalfond Permira. Glæd dig til at få et unikt indblik i danskerens hverdag og udfordringer som CEO for en virksomhed med salg i mere end 40 lande, 761 egne butikker og over 6.000 forhandlere.

Indtil 15. maj kan du købe billet til TOPMØDE med 20 % rabat. Dermed betaler du som medlem af Dansk Mode & Textil, Sportsbranchen eller Guldsmedebranchen kr. 1.800 ex. moms, mens ikke medlemmer betaler kr. 2.600 ex. moms.

Køb din billet her.
"