Menu
Ny puljer åbner:

Få 250.000 til investering i IT og teknologi

SMV:Digital åbner 6. februar igen for ansøgninger. Din virksomhed kan få tilskud til investering i teknologi og tilhørende rådgivning, hvis din virksomhed er klar til at investere i teknologi eller digitalisering til at styrke produktivitet eller eksport.

24. januar 2023

Danske SMV’er får nu igen mulighed for at ansøge om tilskud til digitalisering af deres forretning. Det sker, når SMV:Digital den 6. februar åbner for ansøgninger til en ny pulje. Har du ambitioner om at styrke din virksomheds produktivitet eller eksport gennem anvendelse af digitale systemer, automatisering eller e-handel, er det nu du kan søge om et tilskud på op til 250.000 kr. til investering i teknologi og IT (op til 200.000 kr.) og tilhørende rådgivning (50.000kr.).

Tilskuddet på op til 250.000 kr. er for dig, der er klar til at investere i digitale systemer, automatisering eller e-handelsløsninger, der kan styrke din virksomheds produktivitet eller eksport.

Hvad kræver det?

Som ansøger skal du opstille en business case for investeringen i ny hardware eller software. På den baggrund kan du blive tildelt en voucher på 25 procent af investeringssummen.  Voucherens størrelse skal være på mindst 10.000 kr. og højst 200.000 kr. Hertil kan du få op til 50.000 kr. i tilskud til rådgivning vedrørende implementering af din investering.

Hvis din virksomhed ønsker at investere i en abonnementsbaseret løsning, kan udgiften støttes i op til 2 år. Investeringsstøtten udbetales sammen med afslutningen af det samlede projekt.

For at kunne opnå støtte er det afgørende, at teknologien, du planlægger at investere i, indebærer en væsentlig teknologisk nyhedsværdi for din virksomhed, samt at du i ansøgningen kan redegøre for, hvordan teknologien forventes at styrke din virksomhed. 

Du kan læse mere om kriterier og få inspiration til områder, IT og teknologi kan styrke din virksomheds forretning, på SMV:Digitals hjemmeside.

Det er også her, du kan ansøge fra den 6. februar kl. 9. 

"