Menu

Få gratis inspiration til digital modehandel

Deltag i gratis morgenmøde, hvor Ganni, Google og Dept taler om modebranchens digitale muligheder, når det kommer til online handel og digital markedsføring.

Foto: Charles 🇵🇭 on Unsplash
Foto: Charles 🇵🇭 on Unsplash

02. april 2019

Sælger du dit brand online? Og her skelner vi ikke mellem egen webshop eller eksterne portaler. Uanset hvad er der nemlig masser af inspiration, tips og tricks at hente, når det digitale bureau Dept inviterer til morgenmøde med fokus på Fashion Commerce.

Det sker den 11. april hos Google i København, og her kan du møde Depts Creative director Max Pinas, som sætter fokus på fremtidens – og sådan set også nutidens – modehandel.

Han giver tips, tricks og trends med afsæt i, hvordan modebranchen kan udnytte de innovative e-commerce-muligheder, der findes på markedet. Max berører centrale emner som brugen af influencers, bloggers og vloggers samt marketplaces som salgskanal. Han giver eksempler på, hvordan dit brand kan differentiere sig gennem kreativitet, data og teknologi.

Det bedste af det hele: Du behøver ingen teknisk viden, men til gengæld garanterer Dept, at du gå derfra med tonsvis af inspiration.

Ud over Max Pinas præsenterer:

Thomas Bering, Head of Performance & Audiences hos Google om ‘Power of data & audiences’.

Emma Diddi Nihlen, Global eCommerce Director hos Ganni i samtale med Dept under temaet ’eCommerce og modebranchen’. 

Tid og sted

11. april 2019, kl. 08:00 – 11:00 hos Google, Sankt Petri Passage 5, København K.

Tilmeld dig her

"