Menu
Den digitale sikkerhedstrussel er stigende:

Få inspiration til cybersecurity på TOPMØDE

En af landets førende IT-sikkerhedseksperter i form af Peter Kruse står på scenen til dette års TOPMØDE den 3. oktober. Han sætter fokus på, hvordan din virksomhed ruster sig til den stigende bølge af cyberkriminalitet.

16. august 2022

7Eleven oplevede så sent som i sidste uge, hvor store konsekvenser cyberkriminalitet kan have. Hackere lagde kioskkædens butikker ned, og i 7Eleven kunne man hverken modtage betalinger, tjekke lagerbeholdning eller bestille nye varer.

Dette er desværre bare ét eksempel på, hvordan både store og små virksomheder bliver ramt af den stigende cyberkriminalitet. Det gælder også i mode- og tekstilbranchen, hvor der også er flere eksempler på hackerangreb.

Cyberkriminalitet kan potentielt være livstruende for en virksomhed, og derfor er det afgørende, at man tager sine forholdregler. Desværre er ikke alle virksomheder lige godt rustet, og en analyse fra Erhvervsstyrelsen anslår, at fire ud af ti SMV’er har for lav digital sikkerhed. Det er særligt problematisk, da ransomware, phishing, CEO-fraud, DDoS-angreb og mange andre digitale lovbrud bliver mere og mere udbredte.

Oplev landets mest citerede sikkerhedsekspert på TOPMØDE 

Heldigvis kan din virksomhed nu komme på forkant med truslen fra cyberkriminalitet. På TOPMØDE 2022 har vi nemlig inviteret en af landets førende eksperter i IT-sikkerhed, Peter Kruse. Her sætter han spot på udviklingen og trusselsbilledet, ligesom han giver din virksomhed værdifuld viden og gode råd til, hvordan I kan ruste jer mod cyberangreb.

Peter Kruse er medstifter af it sikkerhedsvirksomheden, CSIS. Han startede den professionelle del af karrieren ved at arbejde som it-sikkerhedskonsulent hos bl.a. Telia og TDC og landede derefter hos den norske antivirusproducent, Norman.

Peter er uden sammenligning den mest citerede IT-sikkerhedsekspert i Danmark og regnes blandt de absolut bedste i Europa inden for sit ekspertiseområde.

Igennem årene har Peter og CSIS opbygget et stærkt navn, og samarbejder løbende med it-sikkerhedsfirmaer, politi og uddannelsesinstitutioner over hele verden.

Vil du have et skud tiltrængt inspiration til din virksomheds digitale sikkerhed, er det nu, du skal slå til. Køb billet til TOPMØDE 2022, som finder sted 3. oktober på Villa Copenhagen, hvor du kan opleve Peter Kruse på scenen, ligesom du får inspiration til en række andre emner, der optager branchens beslutningstagere netop nu; bæredygtighed, sociale medier, logistik, global økonomi og nye salgskanaler, er bare nogle af de emner, dagens talere tager under kærlig behandling.

Køb billet her, hvor du også kan læse mere om dagens andre talere.

"