Menu

Få logistiksparring under modeugen

Greenway Logistics stiller sig til rådighed for at svare på dine spørgsmål om den aktuelle fragtsituation. Den 3. og 4. februar kan du møde dem på CIFF til en gratis og uforpligtende snak om de aktuelle udfordringer, og hvordan din virksomhed kan optimere sit logistik-setup.

20. januar 2022

Logistik er det tema, der optager den globale og danske modebranche allermest lige nu. Fragtpriserne er skyhøje, virksomheder oplever at miste deres plads på skibe og der er store kapacitetsproblemer verden over. Udsigterne for 2022 er ikke alt for opmuntrende, og det stiller store krav til branchens virksomheder. Det kan dog være svært at bevare overblikket i et omskifteligt logistikmarked, men under modeugen får du mulighed for at få svar på dine mest presserende spørgsmål og sparring om både tog- og søfragt. DM&T’s samarbejdspartner Greenway Logistics’ danske direktør Frank Buchmann stiller sin ekspertise til rådighed, og du kan møde ham i DM&T’s loungeområde på CIFF den 3. og 4. februar i messens åbningstid.

Derudover kan du også få mere information om, hvordan din virksomhed nedbringe CO2-påvirkningen ved at benytte Greenway Logistics’ koncept CO2 Improve.

Book et møde allerede nu, kontakt Frank Buchmann på telefon 6040 0000 eller e-mail frank.buchmann@greenway-logistics.com

Læs mere om, hvordan din virksomhed får et logistikmæssigt forspring takket være DM&T’s rammeaftale med Greenway Logistics

"