Menu

Få skræddersyet hjælp til digital eksportvækst

SMV:International har flere gode tilbud til mode-, møbel- og designvirksomheder, der vil styrke deres kompetencer inden for digital eksport.

Foto: Timothy Muza on Unsplash
Foto: Timothy Muza on Unsplash

09. august 2021

Din virksomhed har en unik mulighed for at deltage i et forløb, hvor mode-, møbel- og designvirksomheder kan få hjælp til at udnytte deres muligheder og få værktøjerne til at implementere en digital eksportstrategi.

Og det giver rigtig god mening at fokusere på de digitale eksportmuligheder. DI Handels performanceanalyse for 2019 viste, at e-handel og e-eksport har stor indflydelse på bundlinjen i virksomheder fra brancherne detailhandel, engroshandel og industri, og kan løfte indtjeningen med op til 216 pct.

Har din virksomhed brug for at styrke det digitale beredskab, er der hjælp at hente i SMV:International, et tilskudsprogram, der skal bringe SMV’er ud over den digitale affyringsrampe til udlandet. Alt sammen med afsæt i netop din virksomheds udgangspunkt.

Individuel rådgivning, workshops eller markedsbesøg

Tilskudsprogrammet SMV:International er sammensat af flere tilbud, der kan hjælpe din virksomhed i gang, videre eller i mål med den digitale eksport. Netop nu har du mulighed for at deltage i følgende: 

1. Workshops

Deltag i to målrettede workshops, en basic og en advanced, arrangeret af branchen og for branchen, som den nationale erhvervsklynge Lifestyle & Design Cluster har udviklet sammen med erhvervshusene: Erhvervshus Midtjylland, Erhvervshus Sjælland, Erhvervshus Sydjylland, Erhvervshus Nordjylland, Erhvervshus Fyn og Copenhagen Business Hub - Erhvervshus Hovedstaden.

2. MarkedsÅbner

Kom med på at nøje tilrettelagt program indeholdende forberedende workshop med relevante online markedspladser, markedsbesøg til England og opfølgende workshop hvor de nyerhvervede erfaringer kan komme i spil.

Datoer:

  • BASIC workshop (online) d. 20. august 8.30-12.00 og d. 23. august 10.00-12.00
  • ADVANCED workshop (Horsens) d. 3. September 09.00-15.00
  • MarkedsÅbner forløb

- Indledende workshop (Horsens), 3. september

- Markedsbesøg (London), 26.-29. september

- Afsluttende workshop (København), 16. november

Læs program og få mere information omkring projektet SMV:International her.

Hvis du har interesse så skriv dig op her, og du vil blive kontaktet.

"