Få struktur på bæredygtighedsarbejdet på bare to dage

DM&T inviterer igen til vores populære kursus i bæredygtighedsarbejde, denne gang i København. Du får viden, erfaringer og værktøjer, der sikrer den rette struktur på arbejdet. Tidligere deltagere fremhæver både sparringen med andre og det høje faglige niveau med praktisk forankring.

dmogt event 1300
Af Simon Hansen - sh@dmogt.dk - 15 May 24

Kravene til virksomheders bæredygtige initiativer bare stiger og stiger. De stigende krav kommer fra investorer, kunder og særligt fra lovgiverne, hvor både EU og enkeltstående lande har vedtaget regulering, der påvirker branchens virksomheder.

Og det kræver systematik i bæredygtighedsarbejdet, hvis man skal leve op til de mange krav og sikre virksomhedens compliance. Det er ikke altid lige nemt.

Heldigvis får du nu muligheden for at få viden og værktøjer, der er afgørende for at få sat arbejdet i system. DM&T tilbyder den 17. og 18. juni et todages kursus i bæredygtighedsarbejde i København, hvor du samtidig får lejlighed til at sparre med dine ligesindede fra branchen.

”En unik adgang til en masse relevant information samlet på ét sted”

Vi har tidligere afholdt lignende kurser, og deltagerne har været meget glade for at deltage.

“For os er det her en unik adgang til en masse relevant information samlet på ét sted. Vi tager inspiration med os hjem fra både oplæg fra eksperterne, men især også fra de konkrete opgaver, vi har arbejdet med. Sparringen med andre, ligesindede virksomheder er meget brugbar,” sagde Henrik Munk, Head of Innovation hos State of WOW, da han havde deltaget.

Og selvom deltagerne har et forskelligt udgangspunkt, er der masser at hente, fortæller Gunhild L. Dokkedal, EHS & CSR Manager i Dilling

”Selv om alle er på forskellige niveauer i arbejdet med grøn omstilling, så får vi alle noget ud af hinanden, og det er tydeligt, at det er de samme temaer, der fylder for alle. For os har det været to rigtig gode dage.”

Netop kombinationen af faglig viden og dialogen med de andre deltagere var afgørende for Katrín Hjaltadottir, som deltog, da hun var CSR & Data Specialist hos JBS Textile Group. I dag er hun ESG Manager hos Zizzi.

”Jeg er blevet bekræftet i, at jeg ikke er alene med mine udfordringer angående bæredygtighedsarbejdet. Når først mange er kommet til den konklusion, så starter erfaringsudvekslingen også, og det har været virkelig givende. Især når man er forholdsvis alene om at drive den grønne omstilling i en virksomhed,” sagde hun dengang.

Kursets indhold

På de to dage får du bl.a.

  • en grundlæggende introduktion til, hvordan du og din virksomhed kan arbejde systemisk med bæredygtighed

  • et overblik over internationale standarder og retningslinjer samt gældende, og ikke mindst kommende, lovgivning

  • inspiration til systemer og processer i organisationen, der sikrer, at virksomheden opnår de ønskede mål, lever op til de mange nye krav og til enhver tid kan fremskaffe den nødvendige dokumentation som kunderne efterspørger.

  • Inspiration til hvordan du stiller krav til, og samarbejder bedst muligt med, dine leverandører. Herunder hvordan dine krav påvirker dit produkts miljøaftryk og arbejdsforhold ved leverandøren.

  • Derudover får du også hjælp til, hvordan du må kommunikere jeres bæredygtighedsindsats i virksomhedens markedsføring.

Alt dette får du for kun 1.000 kroner ex. moms, hvilket også dækker fuld forplejning begge dage.

Vil du med? Læs mere og tilmeld dig her.

Vil du høre mere?

Ræk endeligt ud og lad os hjælpe dig videre.

Michelle Utzon-Frank portræt
Michelle van Velthoven Utzon-Frank

Bæredygtighedsrådgiver

97117229

mvu@dmogt.dk

michelle-van-velthoven-utzon-frank