Menu

Fashion Summit afslører en stribe navne til årets line-up

Årets line-up indeholder allerede navne som Stella McCartney og Graydon Carter. Nu er Copenhagen Fashion Summit klar til at løfte sløret for endnu en stribe førende navne inden for modebranchen, der kan opleves på scenen.

Copenhagen Fashion Summit finder sted i DR's Koncertsal, den 15.-16. maj.
Copenhagen Fashion Summit finder sted i DR's Koncertsal, den 15.-16. maj.

12. marts 2018 Af Olivia Lynglund , obl@dmogt.dk

Snart vil DR’s Koncertsal i København blive propfyldt med modefolk fra hele verden. Hvert år tiltrækker Copenhagen Fashion Summit mere end 1.000 professionelle deltagere fra modebranchen, der alle salmes for at få input til en bæredygtig omstilling.

Årets line-up indeholder allerede en række førende navne inden for modeverden som den britiske designer Stella McCartney, der kendt som en pioner inden for bæredygtig mode, og tidligere chefredaktør for Vanity Fair Graydon Carter. Og nu er Fashion Summit klar til at afsløre endnu flere.

Blandt de nye tilføjelser finder man for eksempel Pamela Batty, som er CSR-ansvarlig hos Burberry og har 20 års erfaring på området. I sin tid hos Burberry har hun blandt andet sammensat et globalt team bestående af bæredygtige specialister, der sikrer, at virksomhedens egen drift og forsyningskæde har ansvarlige og bæredygtige standarder. Derudover kan man opleve navne som Lars Axelsson, adm. direktør for Arket, og Nicolaj Reffstrup, direktør for Ganni, på scenen.

Speeddate og lær om bæredygtige løsninger
Er man en mindre eller mellemstor virksomhed, der for alvor lyst til at blive sat ind i den bæredygtige tankegang, tilbyder Fashion Summit muligheden for at speeddate kompetente firmaer, der udbyder bæredygtige løsninger.

Speeddatingen skal ses som et kort forretningsmøde, hvor Dio Kurazawa, direktør for The Bear Scouts og WDSN-redaktør, vil styre møderne og sikre, at det bedste match bliver fundet. Idéen med eventet er at hjælpe SME’er med at tage det første skridt hen imod en bæredygtig omstilling. Hvert match sammensattes ud fra en omhyggelig screening og matchmaking, som er baseret på den data, de deltagende virksomheder og løsningsudbyderne selv har oplyst.

For at deltage skal man blot trykke på ’speed dating’ som en ekstra tilføjelse, når man køber billetten. Køb billetten her: https://copenhagenfashionsummit.com/tickets

Blandet de nye tilføjelser finder man også: Paul van Zyl, grundlægger og direktør for Maiyet, Linda Greer, seniorforsker hos NRDC og Morten Lehmann, CSO hos Global Fashion Agenda. 
"