Menu

Fiveunits hylder kvinder med Helena Christensen som frontfigur

Danske Fiveunits har valgt den 50-årige model og fotograf Helena Christensen som kampagnemodel for den nye sæson.

Helena Christensen er kampagneansigt for Fivenuits i den kommende sæson.
Helena Christensen er kampagneansigt for Fivenuits i den kommende sæson.

05. februar 2019

Siden 2008 har Fiveunits designet bukser og jeans med ønsket om at hylde kvinders mange nuancer. I tråd med det har Fiveunits ønsket at finde en cool og inspirerende kvinde anno 2019 til at være ansigt for den kommende kampagne. Valget er faldet på Danmarks største model gennem tiderne, Helena Christensen, som med brandet egne ord ’på bedste vis indkapsler brandets værdier og til stadighed er et godt bud på en kvinde, der inspirerer på flere planer.’

 

”Vi lader os hver sæson inspirere af kvinder der på den ene eller anden facon har gjort et særligt indtryk. Det kan være en historisk personlighed, en veninde eller et kendt ansigt fra medierne. Jeg har personligt altid været stor fan af Helena, da hun, udover at være guddommeligt smuk, signalerer power og har vist, at hun er meget mere end blot et ansigt”, siger Design & Brand Manager Gitte Amalie Hempel.  

 

Hun uddyber:

 

”For os handler det ikke nødvendigvis om at være en ”stærk” kvinde men om at have et drive og en tyngde, samt noget på hjerte. Vi fascineres af kvinder, der formår at rumme alle facetter af livets mange udfordringer.”

 

Fotograf Henrik Bülow har skudt kampagnen, der trækker klare referencer til modefotografen Helmut Newton, som blandt andet er kendt for sin evne til at portrættere kvinder som cool og sensuelle individer.

 

Fiveunits er en del af Style Units, der også har de to brands 2ND One og Plain i porteføljen. Virksomheden beskæftiger 25 fuldtidsansatte og er repræsenteret i mere end 15 lande. Visionen er at blive Europas ledende inden for bukser og jeans, og selskabet er kåret til Gazelle-virksomhed i 2014 og 2018. 

Fiveunits-kampagnen er fotograferet af Henrik Bülow.
Fiveunits-kampagnen er fotograferet af Henrik Bülow.
"