Menu

Fletco vinder endnu en designpris

For tredje gang i år vinder Fletco en designpris for deres nye tæppefliseform LockTiles. I denne omgang er det den prestigefyldte Red Dot Award, hvor de vandt i kategorien ’Materialer og overflader’.

Fletcos nye tæppefliseform, LockTiles, produceres i 50 x 50 cm fliser og kan efter ordre leveres i deres klassiske kollektioner: Nordic, Classic Weave, COM1000 og Space.
Fletcos nye tæppefliseform, LockTiles, produceres i 50 x 50 cm fliser og kan efter ordre leveres i deres klassiske kollektioner: Nordic, Classic Weave, COM1000 og Space.

17. april 2018 Af Olivia Lynglund , obl@dmogt.dk

Fletcos innovative og helt unikke tæppefliseform, kaldet LockTiles, har vundet international hæder i den verdensberømte designkonkurrence ’Red Dot Award: Product Design’.

LockTiles har haft en flyvende start på markedet, og det er faktisk tredje gang i år, at LockTiles vinder en designpris. Tidligere i år kom priserne ’Iconic Awards 2018: Innovative Interior’ og ’iF Design Award 2018’ i hus.

”Hos Fletco er vi meget stolte over, at vores nye tæppefliseform allerede har vundet så mange designpriser. Det bekræfter, at vores produkt er af god kvalitet, og at vi har forstået vores kunder,” siger adm. direktør og medejer Benny Jensen.

En unik tæppefliseform
Designkonkurrencen ’Red Dot Award: Produkt Design’ opstod i 1955 og har til formål at udvælge de bedste produkter udviklet hvert år. En jury på omtrent 40 personer vurderer hvert produkt ud fra et originalprodukt og fastlægger vinderne ud fra strenge kriterier og mottoet ’In search of good design and innovation.’

I år havde designere og producenter fra knap 60 lande indsendt mere end 6300 produkter i håb om at vinde den prestigefyldte designpris. Her blev LockTiles udvalgt i kategorien ’Materialer og overflader’ og vandt.

LockTiles er præget af enestående funktionalitet, og vi er de eneste på markedet, som kan tilbyde denne unikke tæppefliseform, hvilket også beviser, at vi følger udviklingen,” siger Benny Jensen.

LockTiles er en unik tæppefliseform med laserskårne kanter, der betyder, at tæppet nærmest låser sig sammen og med sikkerhed passer i alle retninger – meter efter meter, uanset areal. Den sikrer dermed en effektiv og perfekt montering og en fuldstændig ensartet overflade med næsten usynlige samlinger.

Tæppefliseformen er udviklet specifikt til kunder, der ønsker sig det ypperste indenfor fladvævede tæppefliser og disses mange fordele, og som samtidig ønsker sig det eksklusive udseende, som en banevare giver.
"