Menu
Corona-kompensation:

Fristen for slutafregning nærmer sig

Den 30. september er sidste chance for at indberette dokumentation for faktiske udgifter, omsætning og hjemsendte ansatte i forbindelse med kompensationsordninger. 42.000 mangler fortsat at indberette.

16. september 2021

Slutafregningen efter corona-kompensationerne er i fuld gang, men endnu mangler næsten halvdelen af de virksomheder, der modtog kompensation i foråret og sommeren 2020, at indsende dokumentation for faktiske udgifter, omsætning og hjemsendte ansatte. Derfor modtager 42.000 virksomheder, selvstændige og freelancere i disse dage Digital Post fra Erhvervsstyrelsen med en påmindelse om at indsende den påkrævede dokumentation før deadline.

Udbetalingen af kompensation var baseret på et skøn, så en del virksomheder kan se frem til enten at skulle tilbagebetale eller modtage yderligere kompensation. Manglende indberetning til slutafregning kan betyde, at man skal betale det fulde beløb tilbage.

Hvis slutafregningen viser, at du skal betale hele eller dele af kompensationen tilbage, er det muligt at få en afdragsordning, hvis beløbet overstiger 10.000 kroner.

Har du behov for hjælp til slutafregningen finder du vejledninger, webinarer og kontakt til hotline på virk.dk
"