Menu

Gabriel fortsætter fremdrift og sætter ny rekord

2017-18 regnskabet fra den aalborgensiske tekstilvirksomhed Gabriel byder på en organisk omsætningsvækst på 21 % og et resultat før skat, der vokser 22 %. Det betyder også, at Gabriel fortsætter rækken af rekordår.

Gabriels adm. direktør, Anders Hedegaard Petersen, kan se tilbage på endnu et rekordår for tekstilvirksomheden.
Gabriels adm. direktør, Anders Hedegaard Petersen, kan se tilbage på endnu et rekordår for tekstilvirksomheden.

18. november 2018 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

Alle forretningsområder har udviklet sig positivt for Gabriel Holding A/S i løbet af det forgangne regnskabsår. Tekstilvirksomheden fra Aalborg realiserer organisk omsætningsvækst på 21 %, hvilket betyder en omsætning på 598,7 mio. kr. Den markante vækst er betydeligt højere end ledelsens forventninger forud for regnskabsåret, hvor man forventede en omsætningsvækst på 10-15 %, men efter regnskabsårets første seks måneder opjusterede Gabriel forventningerne til en vækst på 20 % i både omsætning og resultat før skat.

Resultatet før skat landede på 57 mio. kr., hvilket svarer til en vækst på 22 %. Dermed når både omsætning og resultat et nyt rekordniveau, hvilket faktisk har været tilfældet de forgangne fem år, hvis man ser bort fra et lille dyk i indtjeningen i 2014/15.

”Gennem hårdt arbejde og dedikation har mine kollegaer og jeg nået endnu en finansiel milepæl. En fantastisk indsats af alle og endnu et rekordår! Ud over glæden ved at dele denne rejse med mine fantastiske kollegaer og det faktum, at vi endnu engang når vores finansielle mål, er jeg mest stolt af den fortsatte styrkelse af virksomheden. Den strategi, vi forfølger, virker, og tillader os kontinuerligt at stå stærkere på så mange parametre,” skriver adm. direktør Anders Hedegaard Petersen i et indlæg på LinkedIn. Han fremhæver det  stigende udbud og øgede kvalitet af lancerede produkter, nye og eksisterende kunderelationer og en styrket CSR-profil som nogle af de væsentligste parametre for selskabets succes.

Gabriel forventer også næste år at levere et rekordregnskab. Det globale marked for erhvervsmøbler forventes for 2018/19 at være let stigende, ligesom nye produkter indenfor alle områder er blevet modtaget godt, hvilket er blandt grundene til, at ledelsen ser mulighed for vækst i både omsætning og indtjening i niveauet 10-20 %.

"