Menu

Ganni sikrer sig norske butikker

Ganni overtager ejerskab og drift af seks monobrand-butikker i Norge. Butikkerne har hidtil været drevet af en ekstern partner, som fortsætter med at have agentur på Ganni i Norge.

Der findes 22 Ganni-butikker i Norge, Sverige og Danmark. Her er det butikken i St. Regnegade i København.
Der findes 22 Ganni-butikker i Norge, Sverige og Danmark. Her er det butikken i St. Regnegade i København.

23. juli 2019 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

1. juli overtog Ganni alle monobrand-butikkerne i Norge, som siden 2012 har været ejet og drevet af Colina AS. Det familieejede norske selskab, som drives af ægteparret Jørgen Jalland og Anett Ringstad Jalland, har været Gannis partner i mere end ti år, men nu er de seks Ganni-butikker i Norge altså blevet en del af hovedselskabet.

”Som en del af vores retail-ekspansionsplan ser vi frem til at overtage ejerskabet af de norske butikker og fortsætte med at fremme brandets potentiale på globalt plan. Det bliver en fornøjelse at arbejde tæt sammen med Anett og Jørgen for at sikre dette,” siger Gannis CEO, Andrea Baldo.

Ægteparret fortsætter nemlig som Gannis samarbejdspartner, og deres agentvirksomhed Colina Agency vil fortsat stå for engrossalget af Gannis produkter i Norge, ligesom Jørgen Jalland fortsætter som Managing Director for Gannis norske aktiviteter.

”Der er så stor appetit på Ganni her, og det har været et utroligt interessant projekt at bringe brandet til live gennem monobrand-retail. Jeg ser frem til at fortsætte vores arbejde gennem vores agentur-forretning,” siger Anett Ringstad Jalland.
"