Menu

Ganni udnævner ny CEO

Med sin solide branche- og ledererfaring bliver italienske Andrea Baldo den nye CEO i Ganni. Efter ni år, hvor Nicolaj Reffstrup har siddet i spidsen, er tiden kommet til at træde af for bedre at kunne fokusere på brandets bæredygtige og teknologiske udvikling.

Ganni har netop annonceret, at Nicolaj Reffstrup videregiver CEO-stillingen til italienske Andrea Baldo.
Ganni har netop annonceret, at Nicolaj Reffstrup videregiver CEO-stillingen til italienske Andrea Baldo.

18. oktober 2018 Af Olivia Lynglund , obl@dmogt.dk

Siden 2009 har Nicolaj Reffstrup siddet i spidsen for Ganni, men nu er det blevet tid til at videregive CEO-titlen. Det har brandet netop udmeldt i en pressemeddelelse.

Personen, der skal overtage chefstillingen er italienske Andrea Baldo, der har mange års erfaring med at arbejde i ledende stillinger hos blandt andre Coccinelle, Maison Margiela, Diesel og Marni.

Nicolaj vil opretholde sin rolle som grundlægger af det nye Ganni og skal fremover fokusere på brandets udviklingsmuligheder, hvilket han glæder sig til. Selvom han har udviklet en kærlighed til industrien, har hans naturlige habitat altid været tech:

”Jeg indrømmer, at jeg er ingen modeveteran, så for dette næste kapitel er vi meget glade for at bringe Andrea ombord. Han har et indgående kendskab til branchen, men også en sjælden praktisk erfaring med at køre både højprofilerede esoteriske luksusmærker og mere moderne koncepter. Sammen bliver vi et uovervindeligt team, og personligt glæder jeg mig til at have mere tid til at arbejde på vores bæredygtige udvikling, den yderligere internationale udfoldelse og selvfølgelig vores teknologiske strategi,” siger han.  

Sammen med sin kone, kreativ direktør Ditte Reffstrup, vil parret fortsætte med at udvikle brandet i tæt samarbejde med Andrea Baldo, der allerede fra den 22. oktober 2018 vil tiltræde stillingen som CEO.

”GANNI er et fremragende og spændende mærke med en unik positionering, der fremmes af kreativiteten og visionen af Ditte og Nicolaj. Jeg er meget glad for, at jeg skal være en del af virksomheden, og jeg ser frem til at bidrage til brandudvikling og internationaliseringen af forretningen i fællesskab med det talentfulde GANNI-team," siger han.

"