Menu

Unik mulighed: Gratis grundkursus i bæredygtighed

Bæredygtighedsarbejdet kan være en svær størrelse at gave over. På et gratis grundkursus over to dage giver DM&T dig de værktøjer, du behøver, for at få den rette struktur på arbejdet. Tidligere deltagere fremhæver både sparringen med andre og det høje faglige niveau.

Foto: Mukuko Studio on Unsplash
Foto: Mukuko Studio on Unsplash

31. august 2023

Mange tumler med de stigende krav fra kunder, investorer og ikke mindst EU på bæredygtighedsområdet. For at sikre dig overblikket, så din virksomhed kan arbejde systematisk med bæredygtighed, inviterer DM&T alle interesserede medlemmer til et kursus, hvor du på to dage får værktøjskassen til bæredygtighedsarbejdet fyldt helt op. Helt gratis, endda.

Vi havde stor succes med kurset i Herning, og gentager det nu i København den 4. og 5. oktober.

Det siger deltagerne fra forårets kursus i Herning om deres udbytte

”Jeg er blevet bekræftet i, at jeg ikke er alene med mine udfordringer angående bæredygtighedsarbejdet. Når først mange er kommet til den konklusion, så starter erfaringsudvekslingen også, og det har været virkelig givende. Især når man er forholdsvis alene om at drive den grønne omstilling i en virksomhed” – Katrín Hjaltadottir, CSR & Data Specialist, JBS Textile Group

“For os er det her en unik adgang til en masse relevant information samlet på ét sted. Vi tager inspiration med os hjem fra både oplæg fra eksperterne, men især også fra de konkrete opgaver, vi har arbejdet med. Sparringen med andre, ligesindede virksomheder er meget brugbar” - Henrik Munk, Head of Innovation, State of WOW

”Selv om alle er på forskellige niveauer i arbejdet med grøn omstilling, så får vi alle noget ud af hinanden, og det er tydeligt, at det er de samme temaer, der fylder for alle. For os har det været to rigtig gode dage” – Gunhild L. Dokkedal, EHS & CSR Manager, Dilling

Det får du:

  • En grundlæggende introduktion til, hvordan du og din virksomhed kan arbejde systemisk med bæredygtighed. Du får først og fremmest overblik over internationale standarder og retningslinjer samt gældende, og ikke mindst kommende, lovgivning.
  • Viden om hvordan generelle retningslinjer og krav omsættes til konkrete forandringer i virksomheden, og hvordan du prioriterer din bæredygtighedsindsats. Herunder hvordan man skaber de nødvendige systemer og processer i organisationen, der sikrer, at virksomheden opnår de ønskede mål, lever op til de mange nye krav og til enhver tid kan fremskaffe den nødvendige dokumentation som kunderne efterspørger.
  • Indsigt i hvordan du stiller krav til, og samarbejder bedst muligt med, dine leverandører. Herunder hvordan dine krav påvirker dit produkts miljøaftryk og arbejdsforhold ude ved leverandøren.
  • Overblik over hvordan du må kommunikere jeres bæredygtighedsindsats i virksomhedens markedsføring.

Kurset har fokus på det praksisnære og giver dig ny viden og mulighed for at sparre og erfaringsudveksle med dine kollegaer i branchen. Vi deler ud af al vores erfaring og en masse redskaber, som du kan tage med dig hjem i dit videre arbejde. 

Vi afholder kurset i Bloxhub i Fæstningens Materielgård, Frederiksholms Kanal 30, 1220 København K.

Du kan læse mere og tilmelde dig her.

"