Menu

Her er de nominerede til Elle Style Awards

Tiden nærmer sig, hvor den prestigefyldte prisuddeling Elle Style Awards løber af stablen for sjette gang. Hvert år hyldes modebranchens dygtigste folk, og nu er juryen klar til at løfte sløret for dette års nominerede.

Traditionen tro er det altid nye værter, der griber tøjlerne for Elle Style Awards. I år er det Mette Lindberg og Esben Bjerre, der skal styre slagets gang, når prisuddelingen løber af stablen den 3. maj 2018 i DR Koncerthuset.
Traditionen tro er det altid nye værter, der griber tøjlerne for Elle Style Awards. I år er det Mette Lindberg og Esben Bjerre, der skal styre slagets gang, når prisuddelingen løber af stablen den 3. maj 2018 i DR Koncerthuset.

21. marts 2018 Af Olivia Lynglund , obl@dmogt.dk

Igen i år slår Elle Style Awards dørene op for modebranchens mest prestigefyldte prisuddeling. Her vil branchens folk – alt fra årets modedesigner til årets makeupartist - blive hyldet på overdådig vis i DR Koncerthuset.

Elle-redaktionen udpeger sammen med en række førende modeeksperter, hvem af de tre nominerede i hver kategori, der har udmærket mest i 2018 og skal indstilles til en pris. Der skal i alt overrækkes16 priser, og nu er modejuryen klar til at annoncere, hvem der udgør de nominerede.

Blandt de nominerede finder man velkendte navne som Stine Goya, Julie Fagerholt (Heartmade) og Anne-Dorte Larsen (Lovechild1979), der alle er indstillet til at vinde Årets Modedesigner. Derudover er Munthe, Saks Potts og Gestuz nomineret som Årets Brand, ligesom Aiayu, Skall Studio og Tomorrow v. Pieszak er indstillet til Årets CSR-pris.

Ligeledes skal Årets Modeformidler findes. Her udgør de nominerede Merete A. Baird, Marie Mackinney-Valentin og Designmuseum Danmark, der har været aktuelle med udstillingen Erik Mortensen – I Am Black Velvet. Årets Powerpris skal også overrækkes og gives til et moderelateret firma, der har markeret sig ekstraordinært i 2017. Her er Ganni, Magasin Du Nord og Best indstillet til at vinde.

Elle Style Awards opretter ny pris
Som noget nyt i år har Elle Style Awards valgt at oprette en ny pris, som hylder årets bedste modeshow i det forgangne år. Kategorien fokuserer på et show, der har efterladt et stærkt indtryk, fx ved at have en unik location, et overraskende modelcast eller et imponerende set-up. I kategoribeskrivelse lyder det:

”Det er afgørende, at showet bliver ved med at leve i vores bevidsthed – og giver os lyst til at få universet til at leve videre i vores egen verden.”

Årets Modeshow går enten til Designers Remix, Ganni eller Saks Potts.

Se de øvrige nominerede her:

Årets Model
Line Kjærgaard
Nina Marker
Sara Dahl 

Årets Stylist
Barbara Gullstein
Kathrine Agger
Stephanie Gundelach 

Årets Hårartist
Julie Garrett
Sidsel Marie Bøg
Henrik Haue 

Årets Makeupartist
Anne Staunsager
Marie Dausell
Stine Ginsborg 

Årets Modefotograf
Henrik Bülow
Sean McMenomy
Sune Czajkowski

Årets Internationale Modehus
Balanciaga
Céline
Dior 

Årets Smykkedesigner
Griegst
Julie Nielsdotter
Orit Elhanati

Årets Stilikon
Alexandre Carl
Emili Sindlev
Lotte Mørch 

Årets Uundgåelige
Cecilie Bahnsen
Pernille Teisbæk
Heartmade – Tagged by Bex

"