Menu

Her er de nye priser for GLS-aftalen

DM&T’s rammeaftalepartner GLS er klar med nye priser for 2019. Derudover kan GLS også berette om investering i nye depoter, der skal fremtidssikre sortering og distribution.

14. december 2018

Priserne i Dansk Mode & Textils rammeaftale med GLS stiger mellem 2,4 og 2,7 % næste år. Prisstigningerne skal ses i lyset af, at GLS investerer markant i bedre arbejdsmiljø men også i fremtidssikringen af høj sorterings- og distributionskvalitet – også i højsæsonen.

 

I København og Odense har GLS Denmark taget to nye depoter i brug for at øge kapaciteten i området. Den nye 3.000 kvadratmeter store bygning i hovedstaden ligger kun 300 meter væk fra det eksisterende depot, med plads til håndtering af op til 20.000 pakker pr. dag.

 

I Odense flyttede GLS ind i et 3.200 kvadratmeter stort depot, med en samlet kapacitet på 25.000 pakker pr. dag. Det er en kapacitetsforøgelse på op til 70 procent. Derudover er GLS påbegyndt opførelsen af et nyt depot i Horsens. Det nye depot får en kapacitet på 25.000 pakker pr. dag og vil komme til at give en væsentlig støtte til depoterne i Kolding og Århus.

 

Du kan se de nye priser og læse mere om aftalen med GLS her.

 

 

"