Menu

Her er den første taler til TOPMØDE 23

Henrik Drusebjerg gæster igen hele mode-, tekstil- og livsstilsbranchens TOPMØDE den 11. oktober. Glæd dig til masser af inspiration og viden fra en taler i topklasse. 

Chef for nordisk investeringsstrategi i Quintet Danmark Henrik Drusebjerg på scenen til Dansk Mode & Textil TOPMØDE 2022. Foto: Dennis Morton for DM&T
Chef for nordisk investeringsstrategi i Quintet Danmark Henrik Drusebjerg på scenen til Dansk Mode & Textil TOPMØDE 2022. Foto: Dennis Morton for DM&T

23. maj 2023

Never change a winning team, lyder et fortærsket begreb fra sportens verden. Helt sådan kan vi ikke love, at TOPMØDE-programmet udarter sig, men en aktør går dog igen til årets TOPMØDE. Henrik Drusebjerg laver et ægte hattrick og taler på TOPMØDE for tredje år i træk, når DM&T samler branchen den 11. oktober.

For den udenforstående overrasker det måske, at en økonom kan være blandt de bedst bedømte talere nogensinde. Men har man først oplevet Henrik Drusebjerg på scenen én gang, er man ikke i tvivl. Med overskud, knivskarpe analyser og direkte svar på tiltale sætter chefen for nordisk investeringsstrategi i Quintet verdensøkonomien i perspektiv – helt uden visuelle virkemidler.

Sidste år erklærede 94 % af deltagerne sig meget tilfredse med relevansen af Henriks Drusebjergs indlæg, mens 97 % var meget tilfredse med hans evne til at komme ud over scenekanten. Året forinden var billedet det samme. Du kan altså roligt forvente endnu en pragtpræstation i Bella Arena den 11. oktober.

På TOPMØDE 23 giver Henrik Drusebjerg endnu engang sit bud på, hvordan den globale økonomi udvikler sig. I disse år er den mere end svær at spå om, men Henrik Drusebjerg er normalt garant for veldokumenterede analyser og velkvalificerede bud på udviklingen. Og skal man lede i forandring, er den slags indsigt afgørende.

Glæd dig derfor til et veloplagt indlæg med masser af inspiration og viden, der styrker dit beslutningsgrundlag og giver stof til eftertanke.

Køb billet her

Henrik Drusebjerg

Henrik Drusebjerg er et velkendt navn i den danske finansverden. I årtier har han på letforståelig vis leveret finansielle og økonomiske budskaber, både til den almindelige dansker og i det tunge erhvervsstof.

Henrik har siden maj 2021 besiddet posten som chef for nordisk investeringsstrategi i den danske afdeling af den luxembourgske investeringsbak Quintet Private Bank.

Før dette har Henrik gennem 11 år været chefstrateg i Danske Bank, chefstrateg i Carnegie og investeringsstrateg i Nordea.

"