Menu

Her er vinderen af Fashion Growth 2019

Da Fashion Growth igen i år blev uddelt, var det Tobias Birk Nielsen, der løb med førstepladsen, mens andenpladsen gik til Labfresh. De to brands får nu uvurderlig sparring med nogle af branchens dygtigste erhvervsprofiler som mentorer.

Tobias Birk Nielsen og Labfresh løb med henholdsvis første- og andenpladsen ved Fashion Growth 2019.
Tobias Birk Nielsen og Labfresh løb med henholdsvis første- og andenpladsen ved Fashion Growth 2019.

29. oktober 2019

Fashion Growth bliver arrangeret af Headstart Fashion i samarbejde med Danske Bank og har siden 2017 matchet unge brands med kapitalstærke og ikke mindst erfarne brancheprofiler. I år var det så det Tobias Birk Nielsen med det eponyme brand, der løb med sejren og førstepladsen, mens Labfresh fik en flot andenplads. Med førstepladsen modtager Tobias Birk Nielsen et års medlemskab af Dansk Mode & Textil samt et års gratis adgang til platformen Traede.

”Det giver helt klart noget energi og en indikation af, at det ikke er helt i dammen, det vi går laver. Så det vil helt klart give et ekstra skub på gejst-pedalen de næste uger og føles mindre surt, når vi til tider løber ind i 15-18 timers arbejdsdage. Og så er det selvfølgelig vildt rart at blive bekræftet i det arbejde vi gør samt, at panelet kunne se det kommercielle potentiale i vores projekt,” fortæller vinder af Fashion Growth 2019, Tobias Birk Nielsen.

De to brands modtager derudover uvurderlig sparring fra medlemmerne af investorpanelet, der tæller nogle af branchens mest markante og succesfulde profiler. Adm. direktør og medejer af DK Company, Jens Poulsen bliver således én af Labfreshs mentorer, mens ejer af Thornico-koncernen og formand for investorpanelet, Christian Stadil, bliver én af Tobias Birk Nielsens mentorer. Selv ser Tobias Birk Nielsen frem til samarbejdet med mentorerne og siger:

”Jeg forventer helt klart nogle gode snakke og muligheden for at kunne sætte mentorerne en hel del bedre ind i vores virksomhed og vision, end hvad der var muligt her til finale eventet. Det er jo virkelig nogle spændende fyre vi får lov at teame lidt op med, så det er vi selv sagt enormt entusiastiske omkring”.

 
Årets investorpanel bestod af:

  • Christian Stadil (formand for investorpanelet), ejer Thornico
  • Jens Poulsen, direktør og medejer DK Company
  • Carl Erik Skovgaard, advokat DLA Piper & investor
  • Peter Frandsen, direktør og medejer Verpan
  • Henrik Hansen, investor
  • Peter Hildebrandt, medejer Pavement, Monday Sunday m.m.
  • Peder Tang, direktør og medejer Minimum
  • Rasmus Bak Jensen, direktør og medejer Libertine-Libertine
  • Kristian Riis, Nordic LA, guitarist Nephew
"