Menu

Hør DM&Ts CSR-chef i podcast

Podcasten CSR Agendaen sætter fokus på, hvordan branchesamarbejder kan styrke en samlet branches arbejde med samfundsansvar. I podcasten deltager DM&T’s Pia Odgaard og CSR-chef i Danske Restauranter og Caféer, Lea Marie Juliussen.

Podcasten CSR Agendaen sætter denne gang fokus på branchesamarbejder. Her kan du bl.a. høre DM&T's Pia Odgaard.
Podcasten CSR Agendaen sætter denne gang fokus på branchesamarbejder. Her kan du bl.a. høre DM&T's Pia Odgaard.

28. juni 2019

CSR.dk udgiver podcasten CSR Agendaen. Denne gang handler den om, hvordan man ved at arbejde sammen i mange tilfælde laver bedre løsninger, end hvis virksomheder arbejder på samme udfordring hver for sig. Og om hvordan man kan løfte flere end sig selv ved at løfte i flok. Det handler om at samarbejde for at løse sociale og miljømæssige problemer, som man som virksomhed typisk møder alene, men som ofte er ens for alle.

I podcasten kan du høre en samtale mellem Lea Marie Juliussen, som er CSR-chef i REGA, og Pia Odgaard, som er CSR-chef i Dansk Mode & Textil.

Bliv klogere på, hvordan branchesamarbejder kan styrke en samlet branches arbejde med samfundsansvar. I podcasten CSR Agendaen fra CSR.dk taler Dansk Mode & Textils CSR-chef Pia Odgaard og CSR-chef i Danmarks Restauranter og Caféer Lea Marie Toft Juliussen om, hvordan deres respektive organisationer arbejder med samfundsansvar på brancheniveau og hvorfor samarbejde er vejen frem.

Du finder podcasten i din foretrukne podcast-app eller lige her.
"