Menu
DM&T inviterer til seminar

Hvordan går samarbejdet med dine medarbejdere?

DM&T afholder et seminar, hvor samarbejdet mellem leder og medarbejder belyses nærmere. Hvordan konflikter og samtaler håndteres, og hvad lederen har af juridiske værktøjer.

31. oktober 2017

Hvis samarbejdet halter kan det nogen gange være lederen, der er problemet. Måske er det den ansatte, eller måske ligger problemet de ansatte imellem. Hvordan skal man analysere situationen, og hvordan skal man tackle situationen med konduite? Er der måske ligefrem behov for en advarsel?

Alle ledere, HR-medarbejdere og andre der sidder med personaleadministration inviteres hermed til et seminar hos Dansk Mode & Textil.

Målet med seminaret er, at man som leder skal lære at komme konflikterne i forkøbet, og hvis de ikke kan løses ved samtale, så skal lederen vide, hvilke juridiske værktøjer, der kan anvendes.

Kurset afholdes i samarbejde med Betina Mølholm fra HR Resursen, og Dansk Mode & Textils egne advokater vil betone den juridiske del.

Det finder sted hhv. den 21. november 2017 i Herning og den 22, november 2017 i København. Begge steder fra 13.00 til 16.00.

"