Menu

Julie Fagerholt og H2O samarbejder om nyt brand

Designeren Julie Fagerholt løfter nu sløret for sit næste projekt. Her er hun gået sammen med H2O om at skabe et nyt sportswear-brand. Første kollektion præsenteres til januar.

Julie Fagerholt og H2O har sammen skabt brandet H2OFagerholt.
Julie Fagerholt og H2O har sammen skabt brandet H2OFagerholt.

27. september 2018 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

Designeren Julie Fagerholt forlod tidligere på året brandet Julie Fagerholt Heartmade, som hun selv havde grundlagt og drevet i godt 20 år. Hvad fremtiden bød på, lå dengang hen i det uvisse, men nu er sløret løftet. Julie Fagerholt har indgået et partnerskab med H2O om at skabe et nyt sportswear-brand, H2OFagerholt. Debutkollektionen er udviklet i samarbejde med Julie Fagerholts datter Bex.

”Mærkets stemning og en første kollektion er defineret af en følelse af spontanitet og at leve i nuet. En indstilling til livet, Bex og jeg deler. Det er tøj, der giver dig en følelse af at være klar til det moderne liv,” siger Julie Fagerholt. Hun fortsætter:

”Mit udgangspunkt for kollektionen var en drøm om eventyr, om en kvinde som altid er på farten og lever i en duffel bag, mens hun krydser kontinenter med et kamera og en notesbog - modig og stærk. Så kollektionen er en smule rebelsk, og der er stærk utilitaristisk følelse. Jeg vil gerne have, at alt er praktisk, fuldt funktionelt og at præstere. Jeg har elsket og elsker at arbejde med H2O, at dykke ned i deres univers og rige arv og at se på det, de gør bedst: Fantastiske kvalitetssweatshirts, -hættetrøjer og tracksuits og gentænke dem på min egen måde.

For H2O’s adm. direktør Christian Trads giver samarbejdet med julie Fagerholt rigtig god mening:

”Jeg har længe beundret det elegante univers, som Fagerholt er så kendt for, og det har været forrygende at se, hvordan hun er gået ind i H2O’s sportsverden og har gjort det til sin egen. Julies fornemmelse for print, farver og kombinationer er helt unik. Vi tror på, at mærket vil bringe noget nyt til markedet, og at det matcher den livsstil mange har i dag,” siger han.

H2OFagerholt debuterer med en AW19 kollektion, som præsenteres til januar. 

"